Ravna planina banerRavna planina baner

Kultura

Istočno Sarajevo: U srijedu i četvrtak mini sajam razmjene knjiga

07 Jun 2021
1 min.
Istočno Sarajevo: U srijedu i četvrtak mini sajam razmjene knjiga

 Matičina biblioteka Istočno Sarajevo organizuje u srijedu i četvrtak, 9. i 10. juna mini sajam razmjene knjiga, s ciljem njihove razmjene pred novu školsku godinu.


Mini sajam će se održati na Trgu Republike Srbije u Istočnom Novom Sarajevu, od 13.00 do 19.00 časova, saopšteno je iz Matične biblioteke.

“Svi koji imaju udžbenike, stručnu literaturu i slično, mogu da doću na sajam i sa drugim ljudima razmijene knjige. Biblioteka neće određivati uslove razmjene“, navodi se u saopštenju.

Matična biblioteka će obezbijediti prostor i štandove /desetak stolova/, na kojima mogu izložiti knjige svi oni koji učestvuju na sajmu.

Iz Biblioteke napominju da će i ona učestvovati u razmjeni sa knjigama koje ne koriste, odnosno sa već postojećim duplikatima.

SRNA

Povezani članci

Beogradski sajam knjiga od 11. do 19. septembra

Ovogodišnji Međunarodni sajam knjiga u Beogradu biće održan od 11. do 19. septembra pod sloganom “Povratak napisanih” i uz učešće izlagača i publike. Gradski sekretar za kulturu Ivan Karl rekao je da će ovogodišnji Sajam knjiga biti održan na tradicionalan način, uz učešće izlagača i publike i poštovanje aktuelnih epidemioloških mjera. Karl je naveo da […]

Nikolić:Žrtve su bili Srbi, a ne imaginarni antifašisti

Miloš Nikolić, čijeg su djeda Jovu ubile ustaše drugog dana Trojčindana 1943. godine u Srebrenici zajedno sa još 250 srpskih civila, rekao je Srni da su komunističke vlasti prikrivale istinu i navođenje imena žrtava ovog zločina, iako je svima bilo poznato da su jedinice NDH-a monstruozno pobile srpske civile na njihovim ognjištima. Nikolić kaže da […]