Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Istočno Sarajevo: Uz prijetnju pištoljem oteo više mobilnih telefona

09 Jun 2021
1 min.
Istočno Sarajevo: Uz prijetnju pištoljem oteo više mobilnih telefona

Maskirano lice, uz prijetnju pištoljem, ukralo je više mobilnih telefona, vrijednosti oko 5.000 KM iz prodavnice u Istočnom Novom Sarajevu.


Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo juče je prijavljeno da je u Spasovdanskoj ulici nad radnicom prodavnice mobilnih telefona izvršeno razbojništvo, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

O svemu je upoznat dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštava Istočno Sarajevo, uz čiju saglasnost policijski službenici preduzimaju operativne i istražne radnje, s ciljem pronalaska izvršioca.

SRNA

Povezani članci

Potpisan memorandum o saradnji Grada i Pravnog fakulteta

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić i dekan Pravnog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu Goran Marković potpisali su danas memorandum o razumijevanju i saradnji kojim su predviđene obrazovne, stručne i istraživačke aktivnosti, kao i zajednički doprinos razvoju grada. Memorandumom je predviđeno organizovanje studentske prakse za studente ovog fakulteta u Gradskoj upravi i drugim institucijama Grada, te […]

U petak obilježavanje 10 godina od osnivanja Katedre za sinologiju

U Kulturnom centru Pale u petak, 25. juna, biće obilježeno 10 godina od osnivanja Katedre za sinologiju, najavljeno je iz dekanata Filozofskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu. U proteklih 10 godina Katedra za sinologiju je ostvarila izvanredne rezultate u nastavnom i naučnom procesu i međunarodnoj saradnji, a više od 140 studenata pomoću stipendija Kine otišlo […]