Ravna planina banerRavna planina baner

Kultura

Izašao prvi trejler za film o Vitni Hjuston (VIDEO)

19 Septembar 2022
1 min.
Izašao prvi trejler za film o Vitni Hjuston (VIDEO)

Prvi trejler filma o Vitni Hjuston “I Wanna Dance With Somebody” ugledao je svjetlost dana. Ulogu legendarne pjevačice igra mlada glumica Naomi Aki.

Film “I Wanna Dance With Somebody” je moćna i trijumfalna proslava čuvene Vitni Hjuston.

U režiji Kasi Lemons, po scenariju Entonija Makartena, ovo ostvarenje je portret kompleksne žene koja stoji iza “glasa bez ograničenja”, navodi se u opisu filma.

Od djevojke iz hora iz Nju Džersija do jednog od najprodavanijih i najnagrađivanijih izvođača svih vremena, publika je odvedena na inspirativno, dirljivo i tako emotivno putovanje kroz život Hjustonove.

Kako je navedeno, film “I Wanna Dance With Somebody” o Vitni Hjuston dolazi u bioskope u decembru ove godine.

RTRS

Povezani članci

Lut fest: Gran-pri Narodnom pozorištu “Toša Jovanović” iz Zrenjanina

Predstava “Dječak i mjesec” Lutkarske scene Narodnog pozorišta “Toša Jovanović” iz Zrenjanina osvojila je Gran-pri 23. Međunarodnog festivala profesionalnih lutkarskih pozorišta za djecu “Lut fest” – skulpturu “Zlatna anima” za najbolju predstavu. Žiri 23. “Lut festa” u sastavu predsjednik Bonjo Lungov /Bugarska/ i članovi Nebojša Jovanović /Srbija/ i Mladen Janković /Republika Srpska/ ovu, kao i […]

Izraelci odigrali predstavu “Kad je sve bilo zeleno”

Pozorište “Ključ” iz Izraela izvelo je jutros u Istočnom Novom Sarajevu lutkarsku predstavu “Kada je sve bilo zeleno”, u okviru 23. Međunarodnog festivala profesionalnih lutkarskih pozorišta za djecu “Lut fest”.“Kad je sve bilo zeleno” je neverbalna lutkarska predstava, koju su režirali Dikla Kac i Avi Zlihaliha, za uzrast od pet i više godina koja govori […]