Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Izvještaj tužilaštvu zbog četiri krivična djela

11 Jun 2021
1 min.
Izvještaj tužilaštvu zbog četiri krivična djela

Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu danas je dostavljen izvještaj protiv muškarca čiji su inicijali S.Š. iz Istočne Ilidže zbog postojanja osnova sumnje da je počinio više krivičnih djela, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno sarajevo.


Izvještaj su dostavili policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo zbog osnova sumnje na zelenaštvo, teška tjelesna povreda, oštećenje i oduzimanje tuđe stvari i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

S.Š. je osumnjičen da je u septembru 2020. godine licu iz Gacka, iskorištavajući njegovo teško imovinsko stanje i teške prilike, dao na zajam određeni iznos novca i ugovorio za sebe nesrazmjernu imovinsku korist.

On je osumnjičen i da je 4. juna u mjestu Vojkovići, opština Istočna Ilidža, ovom licu prijetio upotrebom pištolja, te mu je ovim vatrenim oružjem nanio povredu glave, a primjenom fizičke snage nanio više povreda po tijelu, nakon čega mu je oduzeo mobilni telefon.

SRNA

Povezani članci

Potpisan memorandum o saradnji Grada i Pravnog fakulteta

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić i dekan Pravnog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu Goran Marković potpisali su danas memorandum o razumijevanju i saradnji kojim su predviđene obrazovne, stručne i istraživačke aktivnosti, kao i zajednički doprinos razvoju grada. Memorandumom je predviđeno organizovanje studentske prakse za studente ovog fakulteta u Gradskoj upravi i drugim institucijama Grada, te […]

U petak obilježavanje 10 godina od osnivanja Katedre za sinologiju

U Kulturnom centru Pale u petak, 25. juna, biće obilježeno 10 godina od osnivanja Katedre za sinologiju, najavljeno je iz dekanata Filozofskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu. U proteklih 10 godina Katedra za sinologiju je ostvarila izvanredne rezultate u nastavnom i naučnom procesu i međunarodnoj saradnji, a više od 140 studenata pomoću stipendija Kine otišlo […]