Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Jedno lice poginulo, dva povrijeđena u udesu kod Nevesinja

24 Jun 2024
1 min.
Jedno lice poginulo, dva povrijeđena u udesu kod Nevesinja

Jedna osoba je poginula, a dvije su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći u mjestu Bojište kod Nevesinja, saopšteno je iz trebinjske Policijske uprave.


U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 21.00 čas učestvovao je automobil “pežo” koji je vozila žena čiji su inicijali A.G, a koja je povrijeđena, kao i maloljetno lice, dok je poginuo saputnik čiji su inicijali K.S.

Povrijeđena žena je zbog zadobijenih povreda smještena u Bolnicu Nevesinje, dok je maloljetno lice transportovano u mostarsku bolnicu.

Pripadnici Policijske stanice Nevesinje izvršili su uviđaj na licu mjesta.

Okružno javno tužilaštvo u Trebinju naložilo je da se preduzmu sve mjere i radnje s ciljem dokumentovanja krivičnog djela ugrožavanje javnog saobraćaja.

SRNA

Povezani članci

Milinčić: Prisustvo predsjednika Srpske BRIKS-u šansa za novi razvoj 

Prisustvo predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika Samitu BRIKS-a je od velike važnosti, jer na tom primjeru možemo da vidimo da Rusija “čuva leđa” Srpskoj, rekla je glavni urednik ruske agencije “Sputnjik” Ljubinka Milinčić. – Odnosi Srpske i Rusije su godinama veoma dobri, ali moramo primijetiti da je među 60 zvaničnika i jedan predstavnik, predstavnik Srpske, koja […]

U Srpskoj rođene 22 bebe

 U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođene su 22 bebe, po 11 djevojčica i dječaka. U Banjaluci je rođeno 10 beba, u Bijeljini i Istočnom Sarajevu po tri, u Doboju dvije, u Prijedoru, Zvorniku, Gradišci i Trebinju po jedna beba, rečeno je Srni u porodilištima u ovim lokalnim zajednicama. Četiri djevojčice i šest dječaka […]