Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

Jokić donio rakiju na Denverovu zabavu, Gordon se pokazao kao pravi Balkanac (VIDEO)

29 Jun 2023
1 min.
Jokić donio rakiju na Denverovu zabavu, Gordon se pokazao kao pravi Balkanac (VIDEO)

Košarkaši Denver Nagetsa nedavno su prvi put u svojoj istoriji postali NBA prvaci, a kada su konačno potvrdili trofej započelo je veliko slavlje koje je trajalo nekoliko dana.

Sve je krenulo velikom paradom u Denveru, a onda se slavlje preselilo u Las Vegas gdje su se novi prvaci zasluženo proveli po klubovima.

Nikola Jokić je u jednom od njih pronašao rakiju, a do sada nije otkriveno odakle mu.

Međutim, vidi se da popularno balkansko alkoholno piće nije strano Jokićevim prijateljima pa je tako Aron Gordon rakiju ispijao poput starog Balkanca.

“Mi na Balkanu volimo udariti čašicom o stol kad ispijamo žestoka pića. Vidi se da je Aron Gordon imao dobru školu, pije kao Balkanac”, napisao je jedan od navijača na video.

Očito je Jokić obrazovao cijelu Denverovu radnu zajednicu o balkanskim običajima, a sve se krunisalo pobjedom u velikom NBA finalu kada je pao Majami Hit, prenosi Kliks.

Povezani članci

Sofija Loren zadobila teške povrede prilikom pada u svom domu

Italijanska glumica Sofija Loren pala je juče ujutro u svom domu u Ženevi, nakon čega joj je dijagnostikovan prelom oba kuka. Glumica je popodne uspješno operisana, saopštila je pres služba restorana koja nosi njeno ime i koji je glumica trebalo da otvori sljedećeg utorka u Bariju. -Sa Sofijom Loren su dva sina Edoardo i Karlo […]

Pokrenuta peticija za zabranu ulaska Dina Merlina u Srbiju

Pjevač Dino Merlin rasprodao je tri Štark arene – za 18. 19. i 21. novembar, a zatim je zakazao novi datum i četvrti koncert za 22. novembar u Beogradu. “Ovo će biti jedna posebna jesen za moju publiku i mene, urezana zauvek u naša srca. Jedva čekam da izađem na scenu, da vidim sva ta […]