Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

Jokić donio rakiju na Denverovu zabavu, Gordon se pokazao kao pravi Balkanac (VIDEO)

29 Jun 2023
1 min.
Jokić donio rakiju na Denverovu zabavu, Gordon se pokazao kao pravi Balkanac (VIDEO)

Košarkaši Denver Nagetsa nedavno su prvi put u svojoj istoriji postali NBA prvaci, a kada su konačno potvrdili trofej započelo je veliko slavlje koje je trajalo nekoliko dana.

Sve je krenulo velikom paradom u Denveru, a onda se slavlje preselilo u Las Vegas gdje su se novi prvaci zasluženo proveli po klubovima.

Nikola Jokić je u jednom od njih pronašao rakiju, a do sada nije otkriveno odakle mu.

Međutim, vidi se da popularno balkansko alkoholno piće nije strano Jokićevim prijateljima pa je tako Aron Gordon rakiju ispijao poput starog Balkanca.

“Mi na Balkanu volimo udariti čašicom o stol kad ispijamo žestoka pića. Vidi se da je Aron Gordon imao dobru školu, pije kao Balkanac”, napisao je jedan od navijača na video.

Očito je Jokić obrazovao cijelu Denverovu radnu zajednicu o balkanskim običajima, a sve se krunisalo pobjedom u velikom NBA finalu kada je pao Majami Hit, prenosi Kliks.

Povezani članci

Udala se Dragana Kosjerina

Voditeljka Dragana Kosjerina (37) i njen partner Bojan Perduv juče, 8. juna zakleli su se na vječnu ljubav. Zaljubljeni par je vezi od 2018. godine, a sada stupaju u crkveni brak u crkvi Svetog Marka na Tašmajdanu.Kosjerina je zablistala u venčanici sa ogromnim šlepom i golim ramenima i leđima, imala je cvjeće u kosi, dok […]

Razvodi se Dragana Mirković

Folk diva Dragana Mirković razvodi se od supruga Tonija Bijelića poslije 24 godine skladnog braka. Ovim povodom oglasila se pjevačica za medije, a njeno saopštenje pročitajte u nastavku: “Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da […]