Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Jokić: MPV trofej je moja zaostavština

12 Maj 2022
1 min.
Jokić: MPV trofej je moja zaostavština

Srpski košarkaš i centar Denver Nagetsa Nikola Jokić izjavio je da mu osvajanje nagrade za najkorisnijeg igrača NBA lige, drugu godinu zaredom, znači puno i da je to njegova zaostavština.

“Sada ne razmišljam toliko o tome, ali kada budem star i debeo biće drugačije, pričaću mojoj deci da sam nekada davno bio veoma dobar u igranju košarke. Svi znaju da sam ja uvek isti, nadam se da ću ostati isti i posle ovoga”, rekao je Jokić za “NBA on TNT”, poslije uručivanja MVP nagrade.

Predstavnici Denver Nagetsa, među kojim je bio i trener Majkl Meloun, uručili su Jokiću MVP trofej na hipodromu u Somboru i gdje je organizovano slavlje.

“Bio je to veoma emocionalan momenat. Ovo se dešava jednom u životu”, rekao je Jokić, dodajući da je ovo sigurno prvi i jedini put je nekom MVP nagrada dodijeljena na ovakvom mjestu.

Jokić je tek treći centar u NBA ligi sa MVP titulama zaredom, poslije Mozesa Melouna, Bila Rasela i Vilta Čemberlena.

“Biti u društvu sa Viltom i ostalim momcima i ući u istoriju ovog sporta, to dosta govori. Znači mi mnogo, to je moja zaostavština”, rekao je Jokić.

SRNA

Povezani članci

Sara Nikolić najuspješnija poletarka na takmičenju u Zvorniku

Mlada džudistkinja Slavije iz Istočnog Novog Sarajeva Sara Nikolić proteklog vikenda u Zvorniku osvoila je prvo mjesto i ujedno je proglašena za najuspješniju takmičarku u kategoriji poletarki nakon što je sve protivnice savladala maksimalnim brojem bodova. U konkurenciji poletarki džudo klub Slavija proglašen je za trećeplasiranu ekipu. Pored Sare nikolić prvo mjesto je osvoila Ana […]

Mladi sokolački karatisti donijeli 15 medalja iz Bijeljine

Karatisti dva karate kluba sa Sokoca osvojili su ukupno 15 medalja na Međunarodnom karate takmičenju “Trofej Bijeljine” u Bijeljini. Karatisti Karate kluba “Omladinac” osvojili su ukupno osam medalja, a kluba “Glasinac” sedam medalja u pojedninačnoj konkurenciji. Trener “Omladinca” Ognjen Šarović rekao je Srni da su osvojili po jednu zlatnu i srebrnu i šest bronzanih medalja, […]