Ravna planina banerRavna planina baner

Kultura

Joksimović najavio novi album

18 Septembar 2023
1 min.
Joksimović najavio novi album

Jedan od najpopularnijih muzičara regije, Željko Joksimović, nakon dužeg perioda posvećenosti radu na televiziji i filmskoj muzici, vraća se na scenu! Osim što ga u narednim mjesecima očekuje nekoliko nastupa u Hrvatskoj, otkrio je i da uskoro izbacuje dugoočekivani novi album i to sa numerama koje je godinama čuvao.

“Sve te pjesme koje se nalaze na novom albumu stare su četiri, pet godina i ja ih ljubomorno čuvam u ladici. Zašto toliko čekam? Volim eksperimentisati u muzici, a imao sam i drugih obaveza, ali mislim da je ova jesen pred nama period kada će te pjesme biti predane publici, da budu njihovo vlasništvo” rekao je Željko Joksimović, ne skrivajući da je možda upravo ovaj val koncerta u Hrvatskoj prilika da predstavi nove pjesme.

On je odgovorio:

“Zašto ne, možda je ovo genijalna prilika da se publika upozna s novim pjesmama, poznat sam po tome da volim eksperimentisati” zaključio je Joksimović.

Za jesen su najavljena čak dva nastupa, 4. novembra u Zadru i 11. istog mjeseca u Zagrebu, dok je za početak iduće godine najavljen i koncert u Osijeku, prenose “24 Sata”.

Povezani članci

Međunarodni beogradski sajam knjiga od 21. do 29. oktobra

Međunarodni beogradski sajam knjiga, koji ove godine obilježava 66 godina postojanja, biće održan od 21. do 29. oktobra, najavili su organizatori. Prijave za ovu prestižnu sajamsku manifestaciju koja će se održati pod sloganom “Živele knjige” još su u toku, a do sada je svoje učešće najavilo oko 400 direktnih izvođača, među kojima su i izdavači […]

Druženje pjesnika Srbije i Srpske sa osnovcima- “Pjesnici u đačkom kolu”

Finalni dio projekta Vlade Republike Srbije “Pjesnici u đačkom kolu” realizovan je danas u amfiteatru “Beli Vuk” na Tvrdimićima druženjem djece iz osnovnih škola sa ovog područja sa piscima iz Srbije i Republike Srpske, u organizaciji Podružnice Udruženja književnika Republike Srpske Istočno Sarajevo. Predsjednik Podružnice Nedeljko Žugić zahvalio je Vladi Srbije koja je ovaj projekat […]