Ravna planina banerRavna planina baner

Kultura

Joksimović najavio novi album

18 Septembar 2023
1 min.
Joksimović najavio novi album

Jedan od najpopularnijih muzičara regije, Željko Joksimović, nakon dužeg perioda posvećenosti radu na televiziji i filmskoj muzici, vraća se na scenu! Osim što ga u narednim mjesecima očekuje nekoliko nastupa u Hrvatskoj, otkrio je i da uskoro izbacuje dugoočekivani novi album i to sa numerama koje je godinama čuvao.

“Sve te pjesme koje se nalaze na novom albumu stare su četiri, pet godina i ja ih ljubomorno čuvam u ladici. Zašto toliko čekam? Volim eksperimentisati u muzici, a imao sam i drugih obaveza, ali mislim da je ova jesen pred nama period kada će te pjesme biti predane publici, da budu njihovo vlasništvo” rekao je Željko Joksimović, ne skrivajući da je možda upravo ovaj val koncerta u Hrvatskoj prilika da predstavi nove pjesme.

On je odgovorio:

“Zašto ne, možda je ovo genijalna prilika da se publika upozna s novim pjesmama, poznat sam po tome da volim eksperimentisati” zaključio je Joksimović.

Za jesen su najavljena čak dva nastupa, 4. novembra u Zadru i 11. istog mjeseca u Zagrebu, dok je za početak iduće godine najavljen i koncert u Osijeku, prenose “24 Sata”.

Povezani članci

Predstava „Lari Tompson, tragedija jedne mladosti“ 25. juna u Narodnom pozorištu Istočno Sarajevo

Predstava „Lari Tompson, tragedija jedne mladosti“, po tekstu dramskog pisca Dušana Kovačevića, a u režiji Stevana Bodrože, biće odigrana u utorak, 25. juna, u Narodnom pozorištu Istočno Sarajevo. Predstava će biti odigrana sa početkom u 20.00 časova. Cijena ulaznice je 20 KM. Ulaznice su dostupne od srijede, 19. juna, na biletarnici Narodnog pozorišta, u terminima […]

U Narodnom pozorištu otvoreno poetsko-muzičko veče

 U Narodnom pozorištu Istočno Sarajevo sinoć je održano poetsko-muzičko veče “Poezija i pjesma života” pjesnika Marka Miloševića i kantautora Borisa Režaka, koje je povodom 28 godina postojanja kao poklon čitaocima organizovala gradska Matična biblioteka. Direktor Matične biblioteke Istočno Sarajevo Nataša Kulašinac izrazila je zadovoljstvo što je interesovanje za poetsko-muzičko veče dva sjajna umjetnika bilo veliko. […]