Ravna planina banerRavna planina baner

Kultura

Kabare “Nas dve” poklon Kulturnog-sportskog centra i opštine Pale građanima povodom 8. marta

29 Februar 2024
1 min.
Kabare “Nas dve” poklon Kulturnog-sportskog centra i opštine Pale građanima povodom 8. marta

Kulturno-sportski centar i opština Pale povodom Međunarodnog praznika žena, 8. marta, građanima poklanjaju besplatnu pozorišnu predstavu “Nas dve”.

Predstava će biti odigrana u Kulturnom centru Pale u ponedeljak, 4. marta od 19.00 časova.

Kabare je režirala glumica Tatjana Kecma, koja tumači i glavnu ulogu, a u predstavi pjeva Zoe Kida.

Kabare predstava “Nas dve” govori o duhovitoj, zabavnoj i veoma atraktivnoj ženi, koja je opsjednuta karijerom i njenim alter egom, kojem nedostaje ljubav.

Jedna od „njih dvije“ bombarduje publiku receptima, savjetima i novim metodama za uspjeh u društvu, dok se druga, nježnija varijanta nje same, pjesmom bori za ljubav, romantiku i „ono malo duše“.

Podjela ulaznica vrši se na biletarnici K-sportskog centra Pale radnim danima od 9.00 do 15.00 časova.

Povezani članci

Večeras koncert SPD “Sloga” iz Sarajeva

 Srpsko pjevačko društvo /SPD/ “Sloga” iz Sarajeva večeras će u Hramu Svetog Vasilija Ostroškog u Istočnom Sarajevu, uz blagoslov NJegovog visokog preosveštenstva mitropolita dabrobosanskog Hrizostoma, prirediti koncert sjećanja na upokojene članove ovog društva. “Koncert sjećanja na upokojene članove SPD `Sloga` biće u tom duhu, da kažemo opijelo, koje će biti na koncertnoj sceni. Dosta kompozicija […]

U Višegradu otvorena izložba fotografija “Rusija njaljepša zemlja”

Izložba fotografija pod nazivom “Rusija, najljepša zemlja”, koja prikazuju pejzaže iz Ruske federacije, otvorena je danas u Gradskoj galeriji u Višegradu povodom obilježavanja Dana ruskih dobrovoljaca. Autor izložbe Miroljub Milinčić, koji je i direktor Centra ruskog-geografskog društva u Srbiji, izjavio je da su u Višegradu prvi put izložene fotografije pristigle na konkurs koje ovo društvo […]