Ravna planina banerRavna planina baner

Kultura

Kabare “Nas dve” poklon Kulturnog-sportskog centra i opštine Pale građanima povodom 8. marta

29 Februar 2024
1 min.
Kabare “Nas dve” poklon Kulturnog-sportskog centra i opštine Pale građanima povodom 8. marta

Kulturno-sportski centar i opština Pale povodom Međunarodnog praznika žena, 8. marta, građanima poklanjaju besplatnu pozorišnu predstavu “Nas dve”.

Predstava će biti odigrana u Kulturnom centru Pale u ponedeljak, 4. marta od 19.00 časova.

Kabare je režirala glumica Tatjana Kecma, koja tumači i glavnu ulogu, a u predstavi pjeva Zoe Kida.

Kabare predstava “Nas dve” govori o duhovitoj, zabavnoj i veoma atraktivnoj ženi, koja je opsjednuta karijerom i njenim alter egom, kojem nedostaje ljubav.

Jedna od „njih dvije“ bombarduje publiku receptima, savjetima i novim metodama za uspjeh u društvu, dok se druga, nježnija varijanta nje same, pjesmom bori za ljubav, romantiku i „ono malo duše“.

Podjela ulaznica vrši se na biletarnici K-sportskog centra Pale radnim danima od 9.00 do 15.00 časova.

Povezani članci

Pale: Sutra na otvorenom prikazivanje filma “Varljivo leto ’68”

“Kinoteka Republike Srpske” i Savjet mladih Pale organizovaće sutra bioskop na otvorenom na Palama, a posjetioci će moći da gledaju domaći film “Varljivo leto `68” režisera Gorana Paskaljevića. Za sve posjetioce u Olimpijskom parku na Palama biće obezbijeđene stolice i “lejzi begovi” za potpuni ugođaj, saopšteno je iz Savjeta mladih Pale. Projekcija je planirana za […]

Zatvoren “Art simpozijum Jahorina”

Na Ekonomskom fakultetu na Palama sinoć je zatvorena 20. Međunarodna likovna kolonija “Art simpozijum Jahorina” na kojoj je predstavljeno više od 20 umjetničkih djela nastalih tokom osmodnevnog rada.Osnivač i umjetnički rukovodilac “Art simpozijuma Jahorina” Lazo Savić rekao je novinarima da je zadovoljan ovogodišnjim jubilarnim Sazivom i da je publika večeras mogla vidjeti prelijepu izložbu slika […]