Ravna planina banerRavna planina baner

Magazin

Kako napraviti lokne uz pomoć kuhinjske cjediljke (VIDEO)

28 Novembar 2021
1 min.
Kako napraviti lokne uz pomoć kuhinjske cjediljke (VIDEO)

Kosu je ponekad teško ukrotiti, a baš onda kada nam treba savršena frizura nikako nam ne polazi za rukom da je stilizujemo savršeno. Odlazak kod frizera zahteva izdvajanje veće količine novca, ali i vremena, a mnoge žene ne uživaju u višesatnom sedenju u salonu.

Zato smo malo istraživali i pronašli trik koji uvek pali.

Ukoliko želite savršene lokne kao iz salona, ovaj trik morate da isprobate. Zaboravite na stajlere, uvijače ili viklere. Sve što vam je potrebno je fen i, verovali ili ne, malo veća kuhinjska cediljka, a lokne će biti neverovatne.

Lokne

Ova trik će dati najbolje rezultate ukoliko imate već prirodno talasastu kosu. Ukoliko to nije slučaj, pre nego što krenete da sušite kosu, nanesite malo pene za kosu.

Povezani članci

Sutra Jovanjdan

Sabor Svetog Jovana Krstitelja – Jovanjdan, jedan od praznika posvećenih svetitelju i proroku koji je najavio dolazak Spasitelja i krstio ga na rijeci Jordan, biće proslavljen sutra u svim hramovima Srpske pravoslavne crkve /SPC/ i u pravoslavnim domovima kao jedna od najčešćih srpskih slava. Prema predanju, mnogi su mislili da je Jovan obećani mesija, ali […]

Bog se javi! Danas je Bogojavljenje: Evo šta u našem narodu simbolizuje bacanje bosiljka i krsta u rijeku

Srpska pravoslavna crkva danas slavi Bogojavljenje, praznik kojim se završava period koji nazivaju nekrštenim danima, od Božića do Bogojavljenja. Po narodnom verovanju, u periodu nekrštenih dana lutaju aveti, veštice i druge nemani. To je period od Hristovog rođenja do njegovog krštenja u reci Jordan. Noć uoči praznika, po narodnom verovanju, otvaraju se nebesa i na […]