Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Katić: potpisan javni poziv za popust na ski-karte

23 Septembar 2022
1 min.
Katić: potpisan javni poziv za popust na ski-karte

Opština Istočno Novo Sarajevo, u saradnji sa Olimpijskim centrom “Jahorina”, raspisala je javni poziv za dodjelu popusta na ski-karte za predstojeću zimsku sezonu posredtvom sufinansiranja, rekao je Srni načelnik ove opštine Jovan Katić.


“Korisnici odabrani putem javnog poziva ostvariće popust od 30 odsto, dok članovi porodica poginulih boraca, ratni vojni invalidi od prve do četvrte kategorije i članovi porodica umrlih ratnih vojnih invalida mogu da ostvare popust od 50 odsto”, naveo je Katić.

On je rekao da je popust omogućen za 150 personalizovanih desetodnevnih ski-karata koje će moći da budu iskorištene tokom cijele zimske sezone.

Povezani članci

Služen parastos poginulim borcima Srpske garde Ilidža

U Hramu Svetog Vasilija Ostroškog na Veljinama u Istočnoj Ilidži danas je služen parastos za 18 poginulih pripadnika Srpske garde Ilidža, elitne jedinice Ilidžanske brigade Vojske Republike Srpske, koja je formirana prije 30 godina. Pripadnik Srpske garde Ilidža Miroslav Lučić podsjetio je da je 1. oktobra 1992. godine ova jednica formirana na osnovu odluke komande […]

Šekara: Posljednje podvale i spinovi guraju opoziciju u još jedan poraz

Član Glavnog odbora SNSD-a Srđan Šekara poručio je opoziciji u Republici Srpskoj da požuri ako nisu potrošili cjelokupan arsenal spinova, lažnih vijesti, teorija zavjere i raznoraznih podmetanja, jer je čak i CIK BiH, imenovan kako je imenovan, definisao početak izborne ćutnje, a opozicione perjanice su tada, ruku na srce, najpametniji. “Takva vrsta pritiska možda negdje […]