Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Kod lica u Rogatici pronađena droga

05 Avgust 2022
1 min.
Kod lica u Rogatici pronađena droga

Policija je u Rogatici pronašla više vrsta droge kod lica čiji su inicijali O.A, koje je upravljalo “golfom četiri”, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.


Kod lica su pronađena 98,04 grama spida, 2,84 grama marihuane i 119.27 grama mješavine suplemenata “kreatin”, kao i nepoznate materije, te digitalna vaga.

Pretres “golfa” je izvršen juče u Ulici srpske sloge u Rogatici.

Nakon kriminalisteičke obrade i dokumentovanja predmeta protiv O.A. Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet droge.

SRNA

Povezani članci

Foča: Pola miliona KM za novi fudbalski teren sa vještačkom travom

Foča je jedna od devet opština i gradova u Republici Srpskoj koji će dobiti fudbalski teren sa vještačkom travom u okviru velikog projekta kojim republički Fudbalski savez povodom tri decenije postojanja, u saradnji sa lokalnim zajednicama, želi da unaprijedi uslove za bavljenje, ne samo fudbalom, već sportom uopšte. Ova opština se prijavila i prošla sa […]

Rajčević: Manjak studenata na nekim studijskim programima

U Republici Srpskoj postoji manjak studenata na nekim studijskim programima javnih univerziteta, pa je potrebno sačekati drugi i treći upisni rok da bi se sagledale sve činjenice u vezi sa brojem upisanih studenata u narednu akademsku godinu, rekao je ministar za naučno-tehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Srpske Srđan Rajčević. On je naveo da […]