Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Koncert Dejana Petrovića i Big Band-a na Studentskom trgu u Palama – 28. jun 2024. godine

24 Jun 2024
2 min.
Koncert Dejana Petrovića i Big Band-a na Studentskom trgu u Palama – 28. jun 2024. godine

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo koncert Dejana Petrovića i njegovog Big Band-a, koji će se održati 28. juna 2024. godine na Studentskom trgu u Palama. Ovaj spektakl je dio manifestacije “U susret ljetu” koja je privukla veliku pažnju građana i turista.

Manifestacija “U susret ljetu” do sada je obuhvatala niz zanimljivih događaja uključujući Trebevic trail, koncerte kulturno-umjetničkih društava, turnir u malom fudbalu, konferenciju beba, kao i promo-šetnju od Doline mira do vrla Miljacke koja je oduševila učesnike.

Nakon koncerta Dejana Petrovića i Big Band-a, očekujemo još mnogo uzbudljivih aktivnosti. Od 27. do 30. juna biće održan čuveni paljanski turnir u uličnom basketu koji će privući brojne ljubitelje sporta. Takođe, 30. juna održaće se prva gradska biciklijada pod sloganom “Svi u Pale da vrtimo pedale”. Biciklijada će obuhvatiti vožnju po urbanom delu Pala, a za učesnike su pripremljene bogate nagrade, uključujući i profi bicikl. Posebnu čar biciklijadi daće učešće “Čikerovaca”, biciklista koji voze MTB maraton iz Kraljeva do Pala.

Manifestacija će biti upotpunjena i ATV POLARIS vožnjom kvadovima preko Trebevića, Jahorine, pa sve do Zelengore, koja će se održati 6. i 7. jula. Takođe, biće organizovani Dani ljekobilja na Romaniji i turnir u odbojci na pijesku, pružajući još više prilika za uživanje u prirodi i sportu.

Pozivamo sve građane i posjetioce da nam se pridruže na Studentskom trgu u Palama 28. juna i budu dio nezaboravne večeri uz muziku Dejana Petrovića i Big Band-a. Dođite da zajedno dočekamo paljansko ljeto uz sjajnu muziku i odličnu atmosferu!

Za dodatne informacije, kontaktirajte:

Organizator koncerta – Turistička organizacija grada Istočno Sarajevo
Tel: +387 57 201 280
Email: [email protected]

Vidimo se na Studentskom trgu!

Povezani članci

Osvećenje spomenika za 92 Ravnogoraca

 Na planini Kopito u blizini sela Sijerci kod Sokoca danas će biti osveštan spomenik za 97 ravnogoraca poginulih u ovom kraju u oktobru 1943. godine, najavljeno je iz Ravnogorskog pokreta otadžbine Srpske. Organizatori ne žele da bude zaboravljen događaj iz Drugog svjetskog rata kada je 97 pripadnika Cerskog četničkog korpusa Azbukovačke brigade poginulo u sukobu […]

Ljevnaić: Cijene karata biće prilagođene dostupnosti ski-staza

Direktor Olimpijskog centra /OC/ “Jahorina” Dejan Ljevnaić rekao je da će pred novu zimsku sezonu ispraviti grešku koju su im skijaši najviše zamjerali, tako da će cijena ski-karata biti u potpunosti prilagođena dostupnosti ski-staza. “Svjesni smo da smo prošle sezone imali određenih propusta, ali smo ove godine u potpunosti posvećeni da ispravimo te greške i […]