Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Koncert Dejana Petrovića i Big Band-a na Studentskom trgu u Palama – 28. jun 2024. godine

24 Jun 2024
2 min.
Koncert Dejana Petrovića i Big Band-a na Studentskom trgu u Palama – 28. jun 2024. godine

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo koncert Dejana Petrovića i njegovog Big Band-a, koji će se održati 28. juna 2024. godine na Studentskom trgu u Palama. Ovaj spektakl je dio manifestacije “U susret ljetu” koja je privukla veliku pažnju građana i turista.

Manifestacija “U susret ljetu” do sada je obuhvatala niz zanimljivih događaja uključujući Trebevic trail, koncerte kulturno-umjetničkih društava, turnir u malom fudbalu, konferenciju beba, kao i promo-šetnju od Doline mira do vrla Miljacke koja je oduševila učesnike.

Nakon koncerta Dejana Petrovića i Big Band-a, očekujemo još mnogo uzbudljivih aktivnosti. Od 27. do 30. juna biće održan čuveni paljanski turnir u uličnom basketu koji će privući brojne ljubitelje sporta. Takođe, 30. juna održaće se prva gradska biciklijada pod sloganom “Svi u Pale da vrtimo pedale”. Biciklijada će obuhvatiti vožnju po urbanom delu Pala, a za učesnike su pripremljene bogate nagrade, uključujući i profi bicikl. Posebnu čar biciklijadi daće učešće “Čikerovaca”, biciklista koji voze MTB maraton iz Kraljeva do Pala.

Manifestacija će biti upotpunjena i ATV POLARIS vožnjom kvadovima preko Trebevića, Jahorine, pa sve do Zelengore, koja će se održati 6. i 7. jula. Takođe, biće organizovani Dani ljekobilja na Romaniji i turnir u odbojci na pijesku, pružajući još više prilika za uživanje u prirodi i sportu.

Pozivamo sve građane i posjetioce da nam se pridruže na Studentskom trgu u Palama 28. juna i budu dio nezaboravne večeri uz muziku Dejana Petrovića i Big Band-a. Dođite da zajedno dočekamo paljansko ljeto uz sjajnu muziku i odličnu atmosferu!

Za dodatne informacije, kontaktirajte:

Organizator koncerta – Turistička organizacija grada Istočno Sarajevo
Tel: +387 57 201 280
Email: [email protected]

Vidimo se na Studentskom trgu!

Povezani članci

Otvorena “Kalinovačka kuća” – 20 odsto subvencije proizvođačima (FOTO)

 U Kalinoviku je danas otvorena “Kalinovačka kuća” u kojoj će se prodavati domaći proizvodi sa područja ove lokalne zajednice, a u čiju izgradnju je uloženo 185.000 KM. Za izgradnju i opremanje “Kalinovačke kuće” iz budžeta opštine je izdvojeno 135.000 KM, a 50.000 KM je obezbijedilo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srspke. Načelnik opštine Kalinovik […]

Trnovo: Održana Svečana akademija – uručena priznanja

U Trnovu je sinoć održana Svečana akademija povodom slave opštine – Petrovdana, na kojoj su uručena priznanja zaslužnim pojedincima, institucijama i kolektivima. Načelnik opštine Trnovo Dragomir Gagović rekao je da je opština večeras dodijelila priznanja onima koji su zaslužni za razvoj ove lokalne zajednice. Povelja opštine dodijeljena je direktoru “Sarajevo gasa” Istočno Sarajevo i predsjedniku […]