Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Konferencija povodom “Jagnjijade Vučija Luka”

21 Jun 2024
1 min.
Konferencija povodom “Jagnjijade Vučija Luka”

U opštini Istočni Stari Grad danas će biti održana konferencija za novinare povodom održavanja gastro-turističke manifestacije “Jagnjijada 2024. Vučija Luka”, najavljeno je iz Opštinske uprave.


Na konferenciji će biti predstavljen i dokument Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske kojim se “Jagnjijada Vučija Luka” proglašava manifestacijom od izuzetnog značaja.

Novinarima će se obratiti načelnik opštine Istočni Stari Grad Bojo Gašanović i predstavnik Organizacionog odbora “Jagnjijade” Aleksandar Gavrilović, te će biti predstavljene aktivnosti povodom održavanja manifestacije.

Zainteresovane ekipe za učešće na “Jagnjijadi” prijave mogu poslati mejlom na adresu: [email protected] najkasnije do 19. juna do 15.00 časova.

Konferencija za novinare počeće u 11.00 časova u sali Skupštine opštine Istočni Stari Grad na Hreši.

SRNA

Povezani članci

Ćosić: Razvojni potencijal Trnova u turizmu

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić dobitnik je Povelje opštine Trnovo, dodijeljene povodom Dana i krsne slave opštine – Petrovdana. Ćosić je zahvalio predstavnicima opštine Trnovo na dodijeljenom priznanju, te izrazio žaljenje što zbog službenog puta nije bio u mogućnosti da prisustvuje slavskim svečanostima. „Povelja je za mene velika čast, ali i obaveza da kao gradonačelnik […]

Istočno Sarajevo: Na više lokacija postavljeni plakati “Ne u NATO” (FOTO)

Na više lokacija u Istočnom Novom Sarajevu jutros su postavljeni leci sa natpisom “Ne u NATO”. Leci se nalaze na klupama i u podnožju spomenika u Parku Gavrilo Princip, te Parku velikana u ovoj opštini. Ovo nije prvi put da leci sa takvim porukama budu u Istočnom Sarajevu, isto se događalo i ranijih godina.