Ravna planina banerRavna planina baner

Svijet

Korisnici prijavili probleme sa pristupom “Jutjubu”

13 Oktobar 2021
1 min.
Korisnici prijavili probleme sa pristupom “Jutjubu”

Korisnici multimedijalnog servisa “Jutjub” prijavili su probleme sa pristupom internet stranici, saopštila je platforma za praćenje “Daundetektor”.


Najveći dio prijavljenih problema povezan je sa pristupom internet stranici “Jutjuba”, kao i objavljivanjem video-snimaka i konektovanjem na server.

Problemi su uslijedili nakon slične situacije u kojoj je došlo do prekida pristupa društvenim mrežama “Fejsbuk” i “Instagram”, kao i servisu za slanje brzih poruka “Vocap”, podsjeća “Sputnjik”.

SRNA

Povezani članci

Eksperti preporučili “fajzerovu” vakcinu za djecu

Ekspertski panel glasanjem je ubjedljivo podržao preporuku američkoj Federalnoj agenciji za hranu i lijekove /FDA/ da odobri upotrebu vakcine protiv kovida 19 kompanija “Fajzer” i “Biontek” za djecu uzrasta od pet do jedanaest godina. Panel je ocijenio da koristi od vakcine nadmašuju rizike. Odobrenje vakcine za ovu starosnu grupu bio bi važan regulatorni korak ka […]

Rusija: Nedopustiva demonizacija srpskog naroda u BiH

Rusija je zabrinuta nepovoljnim trendom razvoja situacije u BiH i poziva da se obustavi destruktivno miješanje u poslove ove zemlje, saopštilo je Ministarstvo inostranih poslova Rusije. “Zabrinuti smo nepovoljnim trendom razvoja unutarpolitičke situacije u BiH. Nova spirala međunacionalne napetosti u zemlji, izazvana neodgovornim postupcima bivšeg visokog predstavnika Valentina Incka, dobija razmjere bez presedana, stvara potencijalnu […]