Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Kurs daktilografije u Matičnoj biblioteci Istočno Sarajevo

26 Februar 2024
1 min.
Kurs daktilografije u Matičnoj biblioteci Istočno Sarajevo

Matična biblioteka Istočno Sarajevo organizuje kurs daktilografije i poslovnog dopisivanja za sve koji žele da unaprijede svoje vještine i postanu konkurentni na tržištu rada.

Kurs je namijenjen svima koji svakodnevno koriste računar, ali ne kucaju svim prstima i bez gledanja u tastaturu. Cilj kursa je da polaznici savladaju osnove desetoprstnog slijepog kucanja i da budu u mogućnosti da samostalno rade i usavršavaju svoju brzinu i tačnost.

Kurs će obuhvatiti teoretski i praktični dio, a polaznici će učiti daktilografiju, rad na personalnim računarima i pravopis.

Kurs će trajati mjesec dana, dva puta sedmično po devedeset minuta.

Nakon završenog kursa polaznici će dobiti sertifikat o završenom jednomjesečno kursu daktilografije i poslovnog dopisivanja.

Prijave na kurs su do 28. februara. Cijena kursa je 100 KM.

Povezani članci

Ćosić: Planinarstvo – potencijal za dodatni razvoj grada

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva LJubiša Ćosić ocijenio je da planinarstvo predstavlja dodatni potencijal za razvoj ovog grada s obzirom na geografski položaj. “Istočnim Sarajevom dominiraju planine – Jahorina, Trebević, Romanija, Treskavica, a i dijelovi Zelengore se naslanjaju na područje grada”, rekao je Ćosić, koji je danas u Istočnom Sarajevu prisustvovao godišnjoj Skupštini Planinarskog saveza Republike Srpske. […]

Vaskršnja dječija planinarska radionica 6. maja u Trnovu

Planinarsko-sportsko društvo /PSD/ “Treskavica” Trnovo u saradnji sa crkvenom opštinom Trnovo u ponedeljak, 6. maja, organizuje Vaskršnju dječiju planinarsku radionicu. Uz tradicionalni program crkvene opštine Trnovo, malu planinarsku ekipu u porti Hrama Svetog velikomučenika Georgija u Trnovu očekuju različiti sadržaji vezani za planinu i planinarenje. “Najmlađe, nakon bogosluženja, očekuju kviz, nagrade i igre uz naše […]