Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Kurs daktilografije u Matičnoj biblioteci Istočno Sarajevo

26 Februar 2024
1 min.
Kurs daktilografije u Matičnoj biblioteci Istočno Sarajevo

Matična biblioteka Istočno Sarajevo organizuje kurs daktilografije i poslovnog dopisivanja za sve koji žele da unaprijede svoje vještine i postanu konkurentni na tržištu rada.

Kurs je namijenjen svima koji svakodnevno koriste računar, ali ne kucaju svim prstima i bez gledanja u tastaturu. Cilj kursa je da polaznici savladaju osnove desetoprstnog slijepog kucanja i da budu u mogućnosti da samostalno rade i usavršavaju svoju brzinu i tačnost.

Kurs će obuhvatiti teoretski i praktični dio, a polaznici će učiti daktilografiju, rad na personalnim računarima i pravopis.

Kurs će trajati mjesec dana, dva puta sedmično po devedeset minuta.

Nakon završenog kursa polaznici će dobiti sertifikat o završenom jednomjesečno kursu daktilografije i poslovnog dopisivanja.

Prijave na kurs su do 28. februara. Cijena kursa je 100 KM.

Povezani članci

Vatrogasci spasili muškarca koji je pao sa litice u provaliju kod Han Pijeska

Pripadnici Vatrogasne jedinice Han Pijesak uspjeli su prethodne noći spasiti muškarca P.L. (57) koji je pao sa litice u selu Mrkov kod Han Pijeska, rekli su Srni u Vatrogasnoj jedinici. Starješina Vatrogasne jedinice Bogdan Jovanović naglasio je da je ovo lice, čuvajući ovce u blizini sela Mrkov, najvjerovatnije palo sa litice u provaliju duboku četiri-pet […]

Hram Sabora Svetog Arhangela Gvrila sčpomenik rađanja Srpske i biser Pala

Hram predstavlja spomenik rađanja Republike Srpske jer je na Palama rođena Srpska, ali i zavjetnu crkvu za sve one ljude koji su dali živote, dijelove tijela i koji su morali da napuste svoja vjekovna ognjišta i dođu u ovaj grad. Mladi dolaze u hram, traže duhovnu podršku, traže Boga i to je posebno važno. Završetak […]