Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Lale: Vico Zeljković generator uspona fudbala u Srpskoj

30 Septembar 2022
1 min.
Lale: Vico Zeljković generator uspona fudbala u Srpskoj

Povodom posljednjih napada i prijetnji upućenih predsjedniku Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i Republike Srpske Vici Zeljkoviću oglasio se Milorad Lale, predsjednik Fudbalskog područja Sarajevsko – romanijske regije.

Lale poručuje da necivilizovani izlivi mržnje upućeni prvom čovjeku FS BiH i FSRS treba da se tiču svih koji su involvIrani u fudbal Republike Srpske, a pogotovo onih koji su tu od samih početaka izgradnje FSRS.

“Svi smo svjedoci uspona fudbalskog sporta u Republici Srpskoj, a generator promjena i poboljšanja materijalnog statusa prije svega klubova je upravo predsjednik Vico Zeljković, uz pomoć institucija Republike Srpske”, kaže Lale.

Predsjednik Fudbalskog područja Sarajevsko – romanijske regije Milorad Lale ističe da Vico Zeljković ima maksimalnu podršku svih klubova, sportskih radnika i sportske javnosti ovog područja.

“Sve što je Vico Zeljković uradio, uradio je za dobrobit fudbala. Kao čovjek osuđujem sve atake na njegovu ličnost i porodicu”, rekao je Lale.

Lale kaže da orkestrirani napadi na predsjednika FS BiH i FSRS Vicu Zeljkovića imaju za cilj zaustavljanje pozitivnih trendova i razvoja zdravih međuljudskih odnosa.

Povezani članci

Istraka protiv Džake zbog dresa sa imenom Jašari

Svjetska fudbalska asocijacija /Fifa/ mogla bi da pokrene istragu protiv reprezentativca Švajcarske Granita DŽake jer je nakon meča protiv Srbije na Svjetskom prvenstvu u Kataru obukao dres sa imenom sa Jašari, prenosi britanski “Ekspres”. Dres je sporan zbog toga što je ispisano prezime koje svi uglavnom vezuju za nekadašnjeg vođu terorističe “OVK” Adema Jašarija. DŽaka […]

Momir Ašonja, kandidat za deset najboljih sportista Republike Srpske

Treći put Bog pomaže, narodna je izreka, a Momir Ašonja iz Rogatice, koji živi i sportski djeluje u Istočnom Sarajevu, nada se da će njemu pomoći da ovog puta bude i izabran među deset najboljih sportista na prijedlog Šahovskog saveza invalida Republike Srpske. Njegovi šahovski počeci datiraju još iz vremena kada je kao dječak živio […]