Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Lale: Vico Zeljković generator uspona fudbala u Srpskoj

30 Septembar 2022
1 min.
Lale: Vico Zeljković generator uspona fudbala u Srpskoj

Povodom posljednjih napada i prijetnji upućenih predsjedniku Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i Republike Srpske Vici Zeljkoviću oglasio se Milorad Lale, predsjednik Fudbalskog područja Sarajevsko – romanijske regije.

Lale poručuje da necivilizovani izlivi mržnje upućeni prvom čovjeku FS BiH i FSRS treba da se tiču svih koji su involvIrani u fudbal Republike Srpske, a pogotovo onih koji su tu od samih početaka izgradnje FSRS.

“Svi smo svjedoci uspona fudbalskog sporta u Republici Srpskoj, a generator promjena i poboljšanja materijalnog statusa prije svega klubova je upravo predsjednik Vico Zeljković, uz pomoć institucija Republike Srpske”, kaže Lale.

Predsjednik Fudbalskog područja Sarajevsko – romanijske regije Milorad Lale ističe da Vico Zeljković ima maksimalnu podršku svih klubova, sportskih radnika i sportske javnosti ovog područja.

“Sve što je Vico Zeljković uradio, uradio je za dobrobit fudbala. Kao čovjek osuđujem sve atake na njegovu ličnost i porodicu”, rekao je Lale.

Lale kaže da orkestrirani napadi na predsjednika FS BiH i FSRS Vicu Zeljkovića imaju za cilj zaustavljanje pozitivnih trendova i razvoja zdravih međuljudskih odnosa.

Povezani članci

Sutra polufinale Đoković – Rud

Norveški teniser Kasper Rud igraće sutra protiv najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića u polufinalu mastersa u Monte Karlu pošto je u četvrtfinalu savladao francuza Iga Imbera rezultatom 2:1. Rezultat u današnjem meču po setovima bio je 6:3, 4:6, 6:1. Rud je Imbera savladao za dva sata i šest minuta. Najbolji teniser svijeta Novak Đoković plasirao […]

Odličan nastup tenisera iz Istočnog Sarajeva u Mostaru

Teniser Tennis teama “Winner” iz Istočnog Sarajeva Nikola Golijanin osvojio je prvo mjesto na turniru u Mostaru u kategoriji dječaka do 12 godina, kao i prvo mjesto u kategoriji do 14 godina. Ovo je veliki uspjeh za Nikolu, koji nastavlja da bilježi odlične rezultate. Podsjećamo, na nedavno održanom Državnom prvenstvu BiH u tenisu, Nikola je […]