Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Lepa Brena priredila spektakl u Istočnom Novom Sarajevu

06 Avgust 2022
1 min.
Lepa Brena priredila spektakl u Istočnom  Novom Sarajevu

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda Lepa Brena sinoć je održala koncert u Istočnom Sarajevu, a svojim fanovima priredila je noć za pamčenje.

Brenin koncert organiziran je u sklopu manifestacije “Ljeto u Istočnom Novom Sarajevu”, a koji je u organizaciji istoimene općine. Koncert je održan na Trgu Srbije sa početkom u 21 sat.

Nekoliko hiljada ljudi uživalo je u hitovima jedne od najpopularnijih pjevačica u bivšoj Jugoslaviji. A od početka do kraja koncerta nizali su se hitovi, a između ostalog, Brena je otpjavala “Jugoslovenku”, “Boliš i ne prolaziš”, “Srećna žena”, “Uđi slobodno”, “Luda za tobom”, kao i mnoge druge.

Brena je, podsjetimo, posljednji put u našoj zemlji nastupila u maju u hotelu Vučko na Jahorini, a publici je tada priredila nezaboravnu atmosferu.

S obzirom da je Brenin nastup bio u sklopu manifestacije “Ljeto u Istočnom Novom Sarajevu” ulaz na koncert je bio besplatan.

klix

Povezani članci

U Istočnom Sarajevu rođene dvije bebe

U porodilištu JZU Bolnice “Srbija” u protekla 24 časa rođene su dvije bebe. Istočno Sarajevo bogatije je za dvije djevojčice.

Dodatna ulaganja u elektroenergetsku mrežu za Bolnicu “Srbija”

Stanišić, zajedno sa izvršnim direktorom za terenske operacije Markom Šiljom, boravio je u radnoj posjeti Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica „Srbija“. Tom prilikom sastali su se i sa direktorom ove ustanove Nebojšom Šešlijom. Sastanak smo iskoristili da, prije svega, iskažemo zahvalnost „Elektrodistribucije“ Pale direktoru Šešliji i svim radnicima ove zdravstvene ustanove na svemu što su u […]