Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Lice iz Pala prijavljeno policiji jer nije isporučilo rezanu građu

28 Maj 2024
1 min.
Lice iz Pala prijavljeno policiji jer nije isporučilo rezanu građu

Lice sa Pala čiji su inicijali M.M. prijavljeno je policiji jer nije isporučilo rezanu građu za koju mu je kupac iz Rogatice unaprijed platio 2.450 KM.

O ovome je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo, saopšteno je danas iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Nakon dokumentovanja predmeta tužilaštvu će biti dostavljen izvještaj protiv lica M.M. o počinjenom krivičnom djelu prevara.

SRNA

Povezani članci

Pale: Voda nakon padavina lošijeg kvaliteta, ali se redovno kontroliše (VIDEO)

Voda u Palama lošeg je kvaliteta, žale se građani. Na adresu Skupštine opštine i Područnog odjeljenja Republičkog inspektorata u Palama, stigao je veći broj pritužbi, čiji su potpisnici, nezadovoljni građani. Iz Vodovoda odgovaraju da je voda lošeg kvaliteta nakon padavina i podsjećaju da je to višegodišnji problem. Ispravnost vode, tvrde, redovno kontrolišu. “Hej, samo da […]

Stanišić: Nije bilo razgovora sa SDS-om o zajedničkom kandidatu za načelnika opštine, neupitna podrška Ćosiću

Poslanik DEMOS-a sa Pala Aco Stanišić izjavio je Srni da DEMOS i SDS nisu razgovarali o tome da Dejan Kojić bude zajednički kandidat ove dvije stranke za načelnika opštine Pale, niti je bilo razgovora o bili kakvoj koaliciji. „SDS je sinoć izašao sa informacijom da ima zajedničkog kandidata što nije istina. Razgovora o zajedničkom kandidatu […]