Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Lice S.V. prijavljeno da je na blogu iznijelo neistine

14 Maj 2024
1 min.
Lice S.V. prijavljeno da je na blogu iznijelo neistine

Policijskoj upravi Istočno Sarajevo prijavljeno je da je lice čiji su inicijali S.V. objavilo tekstove na svom blogu u čijem sadržaju je iznijelo niz neistina i tako počinilo štetu ugledu i časti licu koje ga je prijavilo.

Obaviješten je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Istočno Sarajevo i u toku je rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnog djela kleveta, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Policija je došla do saznanja da su u mjestu Tonice, opština Sokolac, dva nepoznata lica posjeduju vatreno oružje.

Na licu mjesta uhapšena su lica čiji su inicijali M.M i P.S. kod kojih je pronađena vojnička poluautomatska puška.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Sokolac izvršen je pretres kuća i pomoćnih objekata koja koriste ova lica.

U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, navodi se u saopštenju.

SRNA

Povezani članci

Univerzitet u Istočnom Sarajevu proslavio krsnu slavu i promovisao osam doktora nauka

Univerzitet u Istočnom Sarajevu obilježio je danas krsnu slavu Svete Ćirila i Metodija i promovisao osam doktora nauka ove visokoobrazovne ustanove. Rektor Univerziteta u Istočnom Sarajevu Milan Kulić izjavio je da je danas promovisano osam doktora nauka koji su znanje sticali na ovom univerzitetu, što je važno istaći, te da su se pridružili grupi od […]

Medijski “udar” na OC “Jahorina”

Olimpijski centar „Jahorina“ je u prošloj godini poslovao sa dobitkom od 384.821 KM. Taj podatak stoji u Finansijskom izvještaju za 2023.godine i izvještaju nezavisnog revizora, a dostupan je i javnosti. Međutim, pojedini mediji u Republici Srpskoj na sve moguće načine pokušavaju da poslovanje OC prikažu suprotno od onoga što zaista jeste, a to je najveći […]