Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Ljekari Pejić i Radonja na kongresu ORL-hirurgije glave i vrata u Istanbulu

07 Jun 2024
1 min.
Ljekari Pejić i Radonja na kongresu ORL-hirurgije glave i vrata u Istanbulu

 LJekari sa Odjeljenja otorinolaringologije i cervikovacijalne hirurgije /ORL i CFH/ bolnice “Srbija” u Istočnom Sarajevu Đorđe Pejić i Milan Radonja učesnici su 13. balkanskog kongresa otorinolaringologije – hirurgije glave i vrata i Trećeg Kongresa ORL-hirurgije glave i vrata asocijacije centralne i zapadne Azije, koji se održava u Istanbulu.


Iz Bolnice Srbija saopšteno je da je napredak u otorinolaringologiji i hirurgiji glave i vrata tema koja je obezbijedila relevantnost sastanka za delegate iz zemalja Balkana, te zemalja Centralne i Zapadne Azije i celog sveta.

Kongresni format uključuje glavna predavanja, simpozijume, okrugle stolove, panel-diskusije, video-sesije.

Ovaj događaj će okupiti na istom mjestu i u isto vrijeme naučnike i kliničare iz različitih zemalja, što će omogućiti razmjenu iskustava i ideja, sklapanje novih prijateljstava i saradnju, dodaje se u saopštenju.

Iz bolnice “Srbija” istakli su da su ponosni što su ljekari ove zdravstvene ustanove učesnici značajnog kongresa i što kontinuirano prate sve savremene smjernice kliničke prakse koje svakodnevno primjenjuju.

SRNA

Povezani članci

Pale: Jedno lice poginulo, dva povrijeđena

 Dvadesetčetvorogodišnji mladić čiji su inicijali N.V. poginuo je, a dva lica su povrijeđena u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Sarajevo-Romanija u mjestu Potkrajevi kod Pala. Portparol Policijske uprave Istočno Sarajevo Vesna Stokanović rekla je Srni da je teško povrijeđen muškarac čiji su inicijali A.K, dok je muškarac A.J. zadobio lakše povrede. Stokanovićeva je navela da […]

Na Jahorini pošumljavanje sa djecom iz Daun sindrom centra

 Direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan LJevnaić i djeca iz Daun sindrom centra iz Banjaluke zasadiće danas na ovoj planini šest sadnica javora. Iz Olimpijskog centra je saopšteno da ovaj događaj simbolizuje posvećenost očuvanju prirode i pružanje podrške zajednici. Pošumljavanje je planirano za 10.15 časova, a izjave za novinare u 10.30 časova. Istog dana, u 11.00 […]