Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Ljeto stiže u Istočno Sarajevo- najsadržajnija ljetna sezona počinje 30. juna

25 Maj 2023
1 min.
Ljeto stiže u Istočno Sarajevo- najsadržajnija ljetna sezona počinje 30. juna

Najsadržajnija ljetna sezona u Istočnom Sarajevu uskoro počinje.

Trodnevna manifestacija, ove godine pod sloganom “Uživaj! Ljeto je stiglo”, podrazumijeva tri dana dobre zabave.

Koncert Peđe Jovanovića u Palama planiran je za 30. jun na Studentskom trgu, čime će ljetna sezona u Istočnom Sarajevu zvanično i početi.

Potom slijedi “Kasperijada”, dva dana odlične zabave za najmlađe, sportski karavan, različite igre, poligoni i sportska takmičenja koja organizuje škola sporta “Kasper” iz Banjaluke.

Cilj ovog karavana jeste, osim odlične zabave za najmlađe, razvijanje ljubavi prema sportu.

“Kasperijada” će biti priređena u Palama 1. jula, a u Istočnom Novom Sarajevu 2. jula.

Posljednji dan zvaničnog početka ljetne sezone u našem gradu obilježiće otvaranje najatraktivnije pješačke staze na Jahorini.

Staza je trenutno u fazi uređenja, označavanja, postavljanja klupa za odmor, šadrvana i sl, duga je oko 16 kilometara i prolazi kroz najljepše dijelove Jahorine.

Povezani članci

Pale: Voda nakon padavina lošijeg kvaliteta, ali se redovno kontroliše (VIDEO)

Voda u Palama lošeg je kvaliteta, žale se građani. Na adresu Skupštine opštine i Područnog odjeljenja Republičkog inspektorata u Palama, stigao je veći broj pritužbi, čiji su potpisnici, nezadovoljni građani. Iz Vodovoda odgovaraju da je voda lošeg kvaliteta nakon padavina i podsjećaju da je to višegodišnji problem. Ispravnost vode, tvrde, redovno kontrolišu. “Hej, samo da […]

Stanišić: Nije bilo razgovora sa SDS-om o zajedničkom kandidatu za načelnika opštine, neupitna podrška Ćosiću

Poslanik DEMOS-a sa Pala Aco Stanišić izjavio je Srni da DEMOS i SDS nisu razgovarali o tome da Dejan Kojić bude zajednički kandidat ove dvije stranke za načelnika opštine Pale, niti je bilo razgovora o bili kakvoj koaliciji. „SDS je sinoć izašao sa informacijom da ima zajedničkog kandidata što nije istina. Razgovora o zajedničkom kandidatu […]