Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Ljeto stiže u Istočno Sarajevo- najsadržajnija ljetna sezona počinje 30. juna

25 Maj 2023
1 min.
Ljeto stiže u Istočno Sarajevo- najsadržajnija ljetna sezona počinje 30. juna

Najsadržajnija ljetna sezona u Istočnom Sarajevu uskoro počinje.

Trodnevna manifestacija, ove godine pod sloganom “Uživaj! Ljeto je stiglo”, podrazumijeva tri dana dobre zabave.

Koncert Peđe Jovanovića u Palama planiran je za 30. jun na Studentskom trgu, čime će ljetna sezona u Istočnom Sarajevu zvanično i početi.

Potom slijedi “Kasperijada”, dva dana odlične zabave za najmlađe, sportski karavan, različite igre, poligoni i sportska takmičenja koja organizuje škola sporta “Kasper” iz Banjaluke.

Cilj ovog karavana jeste, osim odlične zabave za najmlađe, razvijanje ljubavi prema sportu.

“Kasperijada” će biti priređena u Palama 1. jula, a u Istočnom Novom Sarajevu 2. jula.

Posljednji dan zvaničnog početka ljetne sezone u našem gradu obilježiće otvaranje najatraktivnije pješačke staze na Jahorini.

Staza je trenutno u fazi uređenja, označavanja, postavljanja klupa za odmor, šadrvana i sl, duga je oko 16 kilometara i prolazi kroz najljepše dijelove Jahorine.

Povezani članci

Otvoren konkurs “Moje Trnovo kroz sliku i stih” povodom Dana opštine

Skupština opštine Trnovo u saradnji sa načelnikom je povodom Petrovdana, krsne slave i Dana opštine Trnovo raspisala konkurs za najbolje literalne i likovne radove “Moje Trnovo kroz sliku i stih”. Pravo učešća imaju polaznici Igraonice “Radost” i učenici JU OŠ “Sveti Sava” Trnovo. Nagrade će biti uručene na Svečanoj akademiji povodom Dana i krsne slave […]

Doroteji Radanović nagrada “Mladi srbista” za najbolji esej

 Učenica srednje škole Doroteja Radanović iz Trebinja osvojila je prvo mjesto na konkursu za najbolji literarni esej i nagradu “Mladi srbista”, koju su joj danas uručili predstavnici Filozofskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu. Osim diplome, Radanovićeva je dobila i novčana sredstva, dok će na jesen biti organizovan i odlazak na višednevni stručni seminar o srpskom […]