Ravna planina banerRavna planina baner

Svijet

Ljubinka Milinčić: Izvršeno Putinovo naređenje – ni muva nije proletela

26 Maj 2022
1 min.
Ljubinka Milinčić: Izvršeno Putinovo naređenje – ni muva nije proletela

U novom izdanju autorske emisije Ljubinka Milinčić „Moj pogled na Rusiju“ saznaćete zašto Azovstalj nije Staljingrad, kako izgleda svetski poredak 60 godina posle Kubanske krize i može li Bajden da okrene Indiju protiv Rusije.

Izvršeno Putinovo naređenje – ni muva nije proletela

Predaja nacista i ukrajinske vojske koji su se mesecima krili u Azovstalju nije isto što i predaja generala fon Paulusa kod Staljingrada.

Kako izgleda svet 60 godina posle Kubanske krize

Iako se veruje da su rakete u Turskoj bile povod za pohod Sovjeta na Kubu, ima mišljenja da nije bilo baš tako.

Bajden pokušava da i Aziju navede da izvrši samoubistvo

Ima li američki predsednik instrumente da Indiju okrene protiv Rusije?

Moj pogled na Rusiju“ je emisija portala „Sputnjik Srbija“ u kojoj glavna urednica Ljubinka Milinčić komentariše aktuelne događaje i teme iz Rusije i sveta.

Sastoji se od tri segmenta i emituje se sredom od 21.00.

Sputnjik

Povezani članci

Putinova inauguracija 7. maja

Inauguracija predsjednika Rusije Vladimira Putina biće održana 7. maja, izjavio je predsjedavajući Odbora za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savjetu Ruske Federacije Andrej Klišas. “Inauguracija će biti održana 7. maja. Biće objavljene dodatne informacije u vezi sa pi-si-ar testovima za senatore koji će prisustvovati inauguraciji. To je standardna procedura i testiranje će biti izvršeno 6. […]

Orban: Ukrajinski sukob mogao bi biti završen do kraja 2025. godine

 Mađarski premijer Viktor Orban rekao je da bi se sukob u Ukrajini mogao riješiti do kraja 2025. godine, ako pristalice mira, a ne rata pobijede na izborima za Eropski parlament i na predsjedničkim izborima u SAD u novembru. On je istakao da je potrebno zaustaviti pristalice i propagatore daljih neprijateljstava u Ukrajini. Orban smatra da […]