Ravna planina banerRavna planina baner

Svijet

Ljubinka Milinčić: Izvršeno Putinovo naređenje – ni muva nije proletela

26 Maj 2022
1 min.
Ljubinka Milinčić: Izvršeno Putinovo naređenje – ni muva nije proletela

U novom izdanju autorske emisije Ljubinka Milinčić „Moj pogled na Rusiju“ saznaćete zašto Azovstalj nije Staljingrad, kako izgleda svetski poredak 60 godina posle Kubanske krize i može li Bajden da okrene Indiju protiv Rusije.

Izvršeno Putinovo naređenje – ni muva nije proletela

Predaja nacista i ukrajinske vojske koji su se mesecima krili u Azovstalju nije isto što i predaja generala fon Paulusa kod Staljingrada.

Kako izgleda svet 60 godina posle Kubanske krize

Iako se veruje da su rakete u Turskoj bile povod za pohod Sovjeta na Kubu, ima mišljenja da nije bilo baš tako.

Bajden pokušava da i Aziju navede da izvrši samoubistvo

Ima li američki predsednik instrumente da Indiju okrene protiv Rusije?

Moj pogled na Rusiju“ je emisija portala „Sputnjik Srbija“ u kojoj glavna urednica Ljubinka Milinčić komentariše aktuelne događaje i teme iz Rusije i sveta.

Sastoji se od tri segmenta i emituje se sredom od 21.00.

Sputnjik

Povezani članci

SZO o majmunskim boginjama: Da li su globalna opasnost?

Majmunske boginje još nisu globalna zdravstvena opasnost, presudila je, poslije dvodnevne rasprave Svjetska zdravstvena organizacija (SZO), iako je generalni direktor Tedros Adhanom Gebrejesus rekao da je duboko zabrinut zbog izbijanja zaraze. “Duboko sam zabrinut jer je ovo je očigledno evoluirajuća zdravstvena prijetnja koju moje kolege i ja u Sekretarijatu SZO izuzetno pažljivo pratimo”, poručio je Tedros u […]

Stoltenberg: Sukob će najvjerovatnije biti riješen pregovorima

Situacija u Ukrajini će najvjerovatnije biti riješena pregovorima, rekao je generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg. “Najvjerovatnije će ovaj rat biti završen za pregovaračkim stolom. Imamo odgovornost da Ukrajini osiguramo najsnažniju moguću poziciju i da im pomognemo da ostane suverena i nezavisna evropska država”, rekao je Stoltenberg za španski dnevnik “El Pais”. Prema njegovim riječima, najbolji […]