Ravna planina banerRavna planina baner

Ostale vijesti

Malobrojni i bezidejni predizborni skup opozicije u Trebinju odavno nije viđen

18 Septembar 2022
1 min.
Malobrojni i bezidejni predizborni skup opozicije u Trebinju odavno nije viđen

Sinoćnji debakl opozicije i nervoza na centralnoj tribini u Trebinju potvrda su da građani ovog grada ne žele da mijenjaju kurs i srljaju u neizvjesnost i propast, saopšteno je iz Gradskog odbora SNSD-a Trebinje.


“Bezidejni i negativni opozicioni prvaci nisu imali šta da ponude malobrojnim aktivistima u sportskoj dvorani, pa su se ređali prazni govori, uglavnom kritike i zamjerke na račun onih koji su radili, gradili, otvarali nova radna mjesta i borili se za sigurnu i stabilnu Srpsku”, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da su se, svjesni da nemaju podršku naroda, kandidati fokusirali na sebe i obezbjeđenje ličnog mandata preklinjući članove da na izborima zaokruže njihovo ime.

Iz Gradskog odbora SNSD-a Trebinje navode da je Nebojša Vukanović “molio i kumio” birače, prijetio neistomišljenicima da će im “nogu za vrat staviti”, a ugledne privrednike prozivao i obećao im osvetu jer mu nisu pružili podršku.

“Potpuno je jasno, da će nakon ovakvog kraha i opozicionog rasula 2. oktobar biti još jedna jesenja nedelja nakon koje nastavljamo sa zacrtanim projektima, putem uspjeha i daljeg razvoja Srpske. Jer, volimo Srpsku”, poručili su iz Gradskog odbora SNSD-a Trebinje.

SRNA

Povezani članci

Lekić: Brine upliv sa strane u dogovor o formiranju Vlade Crne Gore

Predsjednik DEMOS-a i doskorašnji predsjednik skupštinskog Odbora za međunarodne odnose i iseljenike Miodrag Lekić kaže da u dosadašnjim pregovorima oko formiranja vlade ima zabrinjavajućih elemenata naročito oko međunarodnog upliva, ali kako dodaje, želi da vjeruje da će vlada biti formirana. “Ja želim da vjerujem da se radi o greškama u koracima i da će doći do rezultata”, kazao je […]

U Srpskoj rođene 23 bebe

U Republici Srpskoj su u protekla 24 časa rođene 23 bebe, 15 dječaka i osam djevojčica, rečeno je Srni u porodilištima. Sedam beba rođeno je u Banjaluci, četiri u Prijedoru, tri u Doboju, po dvije u Istočnom Sarajevu, Zvorniku, Bijeljini i Trebinju i jedna u Gradišci. U Banjaluci su rođena četiri dječaka i tri djevojčice, […]