Ravna planina banerRavna planina baner

Izbori 2022

Malobrojni i bezidejni predizborni skup opozicije u Trebinju odavno nije viđen

18 Septembar 2022
1 min.
Malobrojni i bezidejni predizborni skup opozicije u Trebinju odavno nije viđen

Sinoćnji debakl opozicije i nervoza na centralnoj tribini u Trebinju potvrda su da građani ovog grada ne žele da mijenjaju kurs i srljaju u neizvjesnost i propast, saopšteno je iz Gradskog odbora SNSD-a Trebinje.


“Bezidejni i negativni opozicioni prvaci nisu imali šta da ponude malobrojnim aktivistima u sportskoj dvorani, pa su se ređali prazni govori, uglavnom kritike i zamjerke na račun onih koji su radili, gradili, otvarali nova radna mjesta i borili se za sigurnu i stabilnu Srpsku”, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da su se, svjesni da nemaju podršku naroda, kandidati fokusirali na sebe i obezbjeđenje ličnog mandata preklinjući članove da na izborima zaokruže njihovo ime.

Iz Gradskog odbora SNSD-a Trebinje navode da je Nebojša Vukanović “molio i kumio” birače, prijetio neistomišljenicima da će im “nogu za vrat staviti”, a ugledne privrednike prozivao i obećao im osvetu jer mu nisu pružili podršku.

“Potpuno je jasno, da će nakon ovakvog kraha i opozicionog rasula 2. oktobar biti još jedna jesenja nedelja nakon koje nastavljamo sa zacrtanim projektima, putem uspjeha i daljeg razvoja Srpske. Jer, volimo Srpsku”, poručili su iz Gradskog odbora SNSD-a Trebinje.

SRNA

Povezani članci

Cvijanović: Јedini pravni okvir za naše živote naša Republika Srpska

Znamo da je jedini pravi okvir za naše živote naša Republika Srpska i dužnost svih nas je da zajedno radimo za uspjeh i napredak i zajedno moramo da branimo boje naše zastave, poručila je potpredsjednica SNSD-a Željka Cvijanović, na završnoj predizbornoj tribini ove stranke u Banjaluci na Trgu Republike. – Približavamo se još jednoj pobjedi […]

Dodik: Mirno čekamo nedjelju, pobjednik je poznat

Mirno čekamo nedjelju i proglašenje pobjednika, jer je on poznat, kako prema rezultatima postignutim u prethodne četiri godine, tako i prema podršci koja nam je pružena, rekao je Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a, na završnoj predizbornoj tribini ove stranke u Banjaluci na Trgu Republike. Dodik je istakao da su iza SNSD-a veliki rezultati. “Iza nas su […]