Ravna planina banerRavna planina baner

Region

Mandić: Raduje me isticanje srpskih trobojki u Crnoj Gori

15 Septembar 2023
1 min.
Mandić: Raduje me isticanje srpskih trobojki u Crnoj Gori

 Predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić čestitao je sunarodnicima Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, ističući da se raduje kada vidi istaknute srpske trobojke na vidnim mjestima u Crnoj Gori.


Mandić je istakao da su svi Srbi okupljeni na današnji dan kada je u Prvom svjetskom ratu probijen Solunski front i otvoren put zajedništvu i boljoj budućnosti srpskog naroda.

On je naveo da su napadi bivšeg režima u Crnoj Gori na srpski narod i Srpsku pravoslavnu crkvu dodatno učvrstili Srbe u slozi i ljubavi koju su pokazali prema svojoj tradiciji i načinu života.

“Upornost i sabornost su bili presudni na putu ka plemenitom cilju”, napisao je Mandić na društvenoj mreži “Iks”.

Vlade Republike Srpske i Srbije odlučile su da Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave zajednički praznuju 15. septembra.

Praznik je ustanovljen 2020. godine, kao sjećanje na dan proboja Solunskog fronta u Prvom svjetskom ratu.

SRNA

Povezani članci

Pronađeni crvi u Bajaderi: Iz “Kraša” tvrde da nisu krivi (FOTO)

U Bajaderi kupljenoj prošle sedmice u koprivničkom Intersparu otkriveni su crvi, što je šokiralo kupca. Slična situacija dogodila se s Bajaderom kupljenom na istom mjestu u januaru, a zatim ponovo krajem juna. “U tvornički upakiranoj ambalaži popularne slastice, s urednim rokom valjanosti (do 2.1.2025.), izmilili su debeli, bijeli crvi!” objavilo je na Facebooku Udruženje potrošača […]

Prevare na aplikaciji Temu

Kineski gigant onlajn kupovine “Temu” zaludio je čitav svijet, pa tako i Srbe i ostatak Balkana. Međutim, u posljednje vrijeme, potrošači su na ovoj aplikaciji za kupovinu uočili izvjesne promjene koje su mnoge iznervirale. Na aplikaciji se sada često može vidjeti da je istaknuta cijena samo za jedan komad, pa makar to bila i obuća. […]