Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Marija Močević učenik generacije u kategoriji III stepena Srednje škole “28. juni”

26 Maj 2023
1 min.
Marija Močević učenik generacije u kategoriji III stepena Srednje škole “28. juni”

Marija Močević učenica Srednje škole “28. juni”, zanimanje frizer, izabrana je za učenika generacije ove škole u kategoriji III stepena.

Marija je rođena 18. 7. 2004. godine u Kasindolu. Završila je Osnovnu školu “Aleksa Šantić” u Vojkovićima.

Nakon osnovne škole upisala je JU Srednju školu „28. juni“ gdje se, u okviru struke Ostale djelatnosti, obrazuje za zanimanje frizer.

Marija je kontinuirano od prvog do trećeg razreda postizala odličan uspjeh i imala primjerno vladanje. Učestvovala je u sportskim takmičenjima (fudbal i rukomet) na kojim je predstavljala JU Srednju školu „28. juni“, saopšteno je iz ove obrazovne ustanove.

„Smatram da je srednjoškolsko obrazovanje uticalo na izgradnju moje ličnosti. Stekla sam samopouzdanje, radne navike i, ono najvažnije, naučila sam biti čovjek. Imam svoj stav i cilj, trudim se da svakodnevno budem najbolja verzija sebe. Čast mi je i zadovoljstvo što sam završila upravo Srednju školu „28. juni“, zanimanje frizer, i što sam izabrana za učenika generacije. Nadam se da ću i u daljem radu postizati uspjehe i da će se moje želje i ciljevi ostvarivati i u budućnosti“, istakla je Marija.

Povezani članci

Otvoren konkurs “Moje Trnovo kroz sliku i stih” povodom Dana opštine

Skupština opštine Trnovo u saradnji sa načelnikom je povodom Petrovdana, krsne slave i Dana opštine Trnovo raspisala konkurs za najbolje literalne i likovne radove “Moje Trnovo kroz sliku i stih”. Pravo učešća imaju polaznici Igraonice “Radost” i učenici JU OŠ “Sveti Sava” Trnovo. Nagrade će biti uručene na Svečanoj akademiji povodom Dana i krsne slave […]

Doroteji Radanović nagrada “Mladi srbista” za najbolji esej

 Učenica srednje škole Doroteja Radanović iz Trebinja osvojila je prvo mjesto na konkursu za najbolji literarni esej i nagradu “Mladi srbista”, koju su joj danas uručili predstavnici Filozofskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu. Osim diplome, Radanovićeva je dobila i novčana sredstva, dok će na jesen biti organizovan i odlazak na višednevni stručni seminar o srpskom […]