Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Marija Močević učenik generacije u kategoriji III stepena Srednje škole “28. juni”

26 Maj 2023
1 min.
Marija Močević učenik generacije u kategoriji III stepena Srednje škole “28. juni”

Marija Močević učenica Srednje škole “28. juni”, zanimanje frizer, izabrana je za učenika generacije ove škole u kategoriji III stepena.

Marija je rođena 18. 7. 2004. godine u Kasindolu. Završila je Osnovnu školu “Aleksa Šantić” u Vojkovićima.

Nakon osnovne škole upisala je JU Srednju školu „28. juni“ gdje se, u okviru struke Ostale djelatnosti, obrazuje za zanimanje frizer.

Marija je kontinuirano od prvog do trećeg razreda postizala odličan uspjeh i imala primjerno vladanje. Učestvovala je u sportskim takmičenjima (fudbal i rukomet) na kojim je predstavljala JU Srednju školu „28. juni“, saopšteno je iz ove obrazovne ustanove.

„Smatram da je srednjoškolsko obrazovanje uticalo na izgradnju moje ličnosti. Stekla sam samopouzdanje, radne navike i, ono najvažnije, naučila sam biti čovjek. Imam svoj stav i cilj, trudim se da svakodnevno budem najbolja verzija sebe. Čast mi je i zadovoljstvo što sam završila upravo Srednju školu „28. juni“, zanimanje frizer, i što sam izabrana za učenika generacije. Nadam se da ću i u daljem radu postizati uspjehe i da će se moje želje i ciljevi ostvarivati i u budućnosti“, istakla je Marija.

Povezani članci

Gavrilovićeva: Mirni razlaz demokratska i civilizacijska mogućnost

Mirni razlaz je, ukoliko suživot u BiH ne bude moguć, demokratska i civilizacijska mogućnost i ne treba je gubiti iz vida, izjavila je Srni predsjednik Predsjedništva Boračke organizacije opštine Pale Jasna Lazarević Gavrilović. Gavrilovićeva je istakla da se rezolucija o Srebrenici ne zasniva na istini, već na smišnjenoj i orkestriranoj manipulaciji. Ona je rekla da […]

Obilježavanje Dana četvrtog bataljona Vojne policije Sarajevsko-romanijskog korpusa

U Istočnom Sarajevu danas će biti obilježen Dan četvrtog bataljona Vojne policije Sarajevsko-romanijskog korpusa. Parastos poginulim i preminulim pripadnicima bataljona biće služen u 12.00 časova u Spomen crkvi-kapeli Svetog Velikomučenika Dimitrija na Veljinama, najavljeno je iz Udruženja veterana Vojne policije Sarajevsko-romanijskog korpusa. Članovi Udruženja će zajedno sa gostima u 13.00 časova položiti vijence na spomeniku […]