Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Marija Močević učenik generacije u kategoriji III stepena Srednje škole “28. juni”

26 Maj 2023
1 min.
Marija Močević učenik generacije u kategoriji III stepena Srednje škole “28. juni”

Marija Močević učenica Srednje škole “28. juni”, zanimanje frizer, izabrana je za učenika generacije ove škole u kategoriji III stepena.

Marija je rođena 18. 7. 2004. godine u Kasindolu. Završila je Osnovnu školu “Aleksa Šantić” u Vojkovićima.

Nakon osnovne škole upisala je JU Srednju školu „28. juni“ gdje se, u okviru struke Ostale djelatnosti, obrazuje za zanimanje frizer.

Marija je kontinuirano od prvog do trećeg razreda postizala odličan uspjeh i imala primjerno vladanje. Učestvovala je u sportskim takmičenjima (fudbal i rukomet) na kojim je predstavljala JU Srednju školu „28. juni“, saopšteno je iz ove obrazovne ustanove.

„Smatram da je srednjoškolsko obrazovanje uticalo na izgradnju moje ličnosti. Stekla sam samopouzdanje, radne navike i, ono najvažnije, naučila sam biti čovjek. Imam svoj stav i cilj, trudim se da svakodnevno budem najbolja verzija sebe. Čast mi je i zadovoljstvo što sam završila upravo Srednju školu „28. juni“, zanimanje frizer, i što sam izabrana za učenika generacije. Nadam se da ću i u daljem radu postizati uspjehe i da će se moje želje i ciljevi ostvarivati i u budućnosti“, istakla je Marija.

Povezani članci

Sveštenik sa Pala saslušan u policiji

Sveštenik koji se dovodi u vezu sa prodajom lažnih diploma juče je saslušan u Policijskoj upravi Istočno Sarajevo. Saslušanje je trajalo više od dva sata. Iz PU potvrđuju da su po prijavi dva lica saslušali B.K., saznaje portal 369. “Obavještavamo Vas da je Policijska uprava Istočno Sarajevo od lica inicijala C.N i K.V. zaprimila usmenu […]

Ćosović: Zatražiću kupovinu novih udžbenika

Šef Kluba odbornika SNSD-a u Skupštini opštine Istočna Ilidža Vladimir Ćosović najavio je da će na sutrašnjoj sjednici predložiti da se po hitnom postupku u budžetu iznađu sredstva za kupovinu novih udžbenika za svu djecu ove opštine, umjesto polovnih koje im je obećao načelnik Marinko Božović. “Ako vladajuća većina odbije ovaj naš prijedlog, pokazaće svoje […]