Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Memorijal “Srđan Tomić i Vladica Babović” odgođen za drugu polovinu avgusta

14 Maj 2022
1 min.
Memorijal “Srđan Tomić i Vladica Babović” odgođen za drugu polovinu avgusta

Deseti Memorijalni omladinski fudbalski turnir “Srđan Tomić i Vladica Babović” biće održan u drugoj polovini avgusta na Sokocu, odlučeno je na sastanku organizacionog odbora ove tradicionalne manifestacije.


Takva odluka je uslijedila jer su tokom juna već zakazani brojni fudbalski turniri širom Republike Srpske.

O tačnom terminu održavanja turnira, koji će ove godine trajati četiri dana, javnost će biti blagovremeno obaviještena, nakon što bude poznat raspored takmičenja seniorskog tima Fudbalskog kluba “Glasinac 1936” za narednu sezonu, naveli su organizatori.

Ovom sportsko-rekreativnom manifestacijom za dječake omladinskog uzrasta njeguje se uspomena i sjećanje na rano preminule igrače Fudbalskog kluba “Glasinac” Srđana Tomića /1986-2005/ i Vladicu Babovića /1977-2017/.

U prethodnih devet godina, kako su istakli organizatori, na Memorijalnom omladinskom fudbalskom turniru učestvovao je 81 klub sa 498 selekcija, a kroz takmičenje je prošlo gotovo 6.000 dječaka.

SRNA

Povezani članci

Na Palama danas Republičko takmičenje u pružanju prve pomoći

Republičko takmičenje podmlatka i omladine u pružanju prve pomoći biće održano danas na Palama, u organizaciji Crvenog krsta Republike Srpske. Takmičenje će biti održano u Sportsko-poslovnom centru “Peki”, uz realistički prikaz povreda, stanja i oboljenja, a svečano otvaranje zakazano je u 11.30 časova postrojavanjem ekipa, najavljeno je iz Crvenog krsta Republike Srpske. Pružanje prve pomoći […]

Pale: Proteklih 30 godina bile istorijske

Svečanom akademijom Opštinska organizacija Crvenog krsta Pale obilježila je večeras 30 godina od osnivanja. Sekretar paljanskog Crvenog krsta Jelena Petrović izjavila je da su proteklih 30 godina bile istorijske, kako za opštinu tako i za ovu organizaciju, jer su zajedno, na početku građanskog rata u BiH, prihvatili veliki broj izbjeglica iz Sarajeva. “Opština Pale i […]