Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

Monica Bellucci prepoznatljive tamne pramenove zamijenila plavim uvojcima

23 Maj 2022
4 min.
Monica Bellucci prepoznatljive tamne pramenove zamijenila plavim uvojcima

Monica Bellucci bila je zvijezda naslovnice francuskog magazina “Madame Figaro”, a njena transformacija za potrebe snimanja editorijala privukla je znatnu pažnju jer je glumica prepoznatljive tamne pramenove kose zamijenila plavim uvojcima.

Fotografije su bile inspirisane kultnim filmom “La dolce Vita”, a Belluci je trebalo da podseća na legendarnu Anitu Ekberg, koja je u pomenutom filmu tumačila lik Silvije.

Kako bi to učinili, frizer John Nollet kreirao je specijalnu plavu periku objasnili su u magazinu. Otkriveno je i kako je za to bilo potrebno mjesec dana rada.

Monica je pozirala u haljinama od bijelog šifona, čipke i crnog baršuna, a kako bi što više sličila Ekberg nosila je plave leće.

Iako je transformacija iznenadila mnoge, Monica kao plavuša nije sasvim nova pojava. Nedavno je glumila u filmu “The Man Who Sold His Skin”, a nosila je i plavu periku u seriji “Ten Percent”.

“U svakom slučaju, volim transformaciju, to je moj posao”, kazala je za magazin.

Govorila je i o svojim godinama, ali i glumici koju je pokušala utjeloviti za potrebe snimanja.

“Moje godine otvaraju mi ​​vrata, omogućuju mi ​​da se uhvatim u koštac s novim, raznolikijim ulogama. U Anitino vrijeme jednostavno ne bih imala priliku raditi”, ispričala je.

Klix

Povezani članci

Otkrivena tajna savršenog izgleda Lidije Vukićević

Mnogi se pitaju kako Lidija Vukićević održava svoju vitku liniju, a u nedavnoj objavi na Instagramu je otkrila male tajne svog dobrog izgleda. “Često me pitaju kako održavam istu kilažu godinama. Biću apsolutno iskrena: genetika je sigurno važna ali ako se ne negujete, pre svega mentalno, onda je prisutno i fizičko nezadovoljstvo. Dakle,morate da znate […]

Kraljica popa IMA NOVOG DEČKA: Mlađi je od nje 40 godina i lijep je kao Apolon (FOTO)

Madona definitivno živi drugu mladost! Kraljica popa ne samo da izgleda bolje (i mlađe?) nego ikada prije, već i ljubav traži isključivo u zagrljaju mlađanih muškaraca. Nakon što je prije nekoliko mjeseci stavila tačku na trogodišnju vezu sa 35 godina mlađim plesačem Ahlamalikom Vilijamsom, sada je uplovila u romansu sa još jednim zgodnim mladićem. Прикажи […]