Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

Monica Bellucci prepoznatljive tamne pramenove zamijenila plavim uvojcima

23 Maj 2022
4 min.
Monica Bellucci prepoznatljive tamne pramenove zamijenila plavim uvojcima

Monica Bellucci bila je zvijezda naslovnice francuskog magazina “Madame Figaro”, a njena transformacija za potrebe snimanja editorijala privukla je znatnu pažnju jer je glumica prepoznatljive tamne pramenove kose zamijenila plavim uvojcima.

Fotografije su bile inspirisane kultnim filmom “La dolce Vita”, a Belluci je trebalo da podseća na legendarnu Anitu Ekberg, koja je u pomenutom filmu tumačila lik Silvije.

Kako bi to učinili, frizer John Nollet kreirao je specijalnu plavu periku objasnili su u magazinu. Otkriveno je i kako je za to bilo potrebno mjesec dana rada.

Monica je pozirala u haljinama od bijelog šifona, čipke i crnog baršuna, a kako bi što više sličila Ekberg nosila je plave leće.

Iako je transformacija iznenadila mnoge, Monica kao plavuša nije sasvim nova pojava. Nedavno je glumila u filmu “The Man Who Sold His Skin”, a nosila je i plavu periku u seriji “Ten Percent”.

“U svakom slučaju, volim transformaciju, to je moj posao”, kazala je za magazin.

Govorila je i o svojim godinama, ali i glumici koju je pokušala utjeloviti za potrebe snimanja.

“Moje godine otvaraju mi ​​vrata, omogućuju mi ​​da se uhvatim u koštac s novim, raznolikijim ulogama. U Anitino vrijeme jednostavno ne bih imala priliku raditi”, ispričala je.

Klix

Povezani članci

Mirka i Vujadin su sljedeći: Glumica uhvatila bidermajer na svadbi golmana Zvezde (VIDEO)

Golman Crvene zvezde Zoran Popović stao je na “ludi kamen”. NJegova izabranica je Ivana Marušić, sestra fudbalera Lacija Adama Marušića, a oni su slavlje priredili u Dajmond Gardenu. Ona je po tradicionalnom običaju bacala bidermajer, a njega je uhvatila Mirka Vasiljevića, lepša polovina bivšeg igrača Crvene zvezde Vujadina Savića. Zanimljivo Mirka i Vujadin imaju četvoro […]

Monica Bellucci prepoznatljive tamne pramenove zamijenila plavim uvojcima

Monica Bellucci bila je zvijezda naslovnice francuskog magazina “Madame Figaro”, a njena transformacija za potrebe snimanja editorijala privukla je znatnu pažnju jer je glumica prepoznatljive tamne pramenove kose zamijenila plavim uvojcima. Fotografije su bile inspirisane kultnim filmom “La dolce Vita”, a Belluci je trebalo da podseća na legendarnu Anitu Ekberg, koja je u pomenutom filmu […]