Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

Monica Bellucci prepoznatljive tamne pramenove zamijenila plavim uvojcima

23 Maj 2022
4 min.
Monica Bellucci prepoznatljive tamne pramenove zamijenila plavim uvojcima

Monica Bellucci bila je zvijezda naslovnice francuskog magazina “Madame Figaro”, a njena transformacija za potrebe snimanja editorijala privukla je znatnu pažnju jer je glumica prepoznatljive tamne pramenove kose zamijenila plavim uvojcima.

Fotografije su bile inspirisane kultnim filmom “La dolce Vita”, a Belluci je trebalo da podseća na legendarnu Anitu Ekberg, koja je u pomenutom filmu tumačila lik Silvije.

Kako bi to učinili, frizer John Nollet kreirao je specijalnu plavu periku objasnili su u magazinu. Otkriveno je i kako je za to bilo potrebno mjesec dana rada.

Monica je pozirala u haljinama od bijelog šifona, čipke i crnog baršuna, a kako bi što više sličila Ekberg nosila je plave leće.

Iako je transformacija iznenadila mnoge, Monica kao plavuša nije sasvim nova pojava. Nedavno je glumila u filmu “The Man Who Sold His Skin”, a nosila je i plavu periku u seriji “Ten Percent”.

“U svakom slučaju, volim transformaciju, to je moj posao”, kazala je za magazin.

Govorila je i o svojim godinama, ali i glumici koju je pokušala utjeloviti za potrebe snimanja.

“Moje godine otvaraju mi ​​vrata, omogućuju mi ​​da se uhvatim u koštac s novim, raznolikijim ulogama. U Anitino vrijeme jednostavno ne bih imala priliku raditi”, ispričala je.

Klix

Povezani članci

Koliko je Prijović zaradila na pet Arena? U plusu i taksisti

​Aleksandra Prijović (28) s pet koncerata u šest dana je rekorderka u popunjavanju zagrebačke Arene. U tom periodu prodefilovalo je kroz Arenu oko 90.000 ljudi. U srijedu oko pola 1 ujutro završila je “Prijomanija” u Zagrebu, a sad se svi pitaju koliko je Prija zaradila i koliko je pjevačicu iz Beloga Manastira to sve stajalo? […]

Evo koliko će Aleksandra Prijović zaraditi od pet rasprodatih “Arena”

Aleksandra Prijović najavila je petu zagrebačku “Arenu” i postala apsolutna rekorderka po broju zakazanih nastupa u “Areni Zagreb”. I sama je iznenađena količinom podrške i obožavalaca, ali prije svega zahvalna. “Peta Arena, peta veče ljubavi i pet puta hvala! Ponosna sam i od srca zahvalna na količini ljubavi i podrške koju mi dajete. Ne znam što […]