Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

Monica Bellucci prepoznatljive tamne pramenove zamijenila plavim uvojcima

23 Maj 2022
4 min.
Monica Bellucci prepoznatljive tamne pramenove zamijenila plavim uvojcima

Monica Bellucci bila je zvijezda naslovnice francuskog magazina “Madame Figaro”, a njena transformacija za potrebe snimanja editorijala privukla je znatnu pažnju jer je glumica prepoznatljive tamne pramenove kose zamijenila plavim uvojcima.

Fotografije su bile inspirisane kultnim filmom “La dolce Vita”, a Belluci je trebalo da podseća na legendarnu Anitu Ekberg, koja je u pomenutom filmu tumačila lik Silvije.

Kako bi to učinili, frizer John Nollet kreirao je specijalnu plavu periku objasnili su u magazinu. Otkriveno je i kako je za to bilo potrebno mjesec dana rada.

Monica je pozirala u haljinama od bijelog šifona, čipke i crnog baršuna, a kako bi što više sličila Ekberg nosila je plave leće.

Iako je transformacija iznenadila mnoge, Monica kao plavuša nije sasvim nova pojava. Nedavno je glumila u filmu “The Man Who Sold His Skin”, a nosila je i plavu periku u seriji “Ten Percent”.

“U svakom slučaju, volim transformaciju, to je moj posao”, kazala je za magazin.

Govorila je i o svojim godinama, ali i glumici koju je pokušala utjeloviti za potrebe snimanja.

“Moje godine otvaraju mi ​​vrata, omogućuju mi ​​da se uhvatim u koštac s novim, raznolikijim ulogama. U Anitino vrijeme jednostavno ne bih imala priliku raditi”, ispričala je.

Klix

Povezani članci

Razvodi se Dragana Mirković

Folk diva Dragana Mirković razvodi se od supruga Tonija Bijelića poslije 24 godine skladnog braka. Ovim povodom oglasila se pjevačica za medije, a njeno saopštenje pročitajte u nastavku: “Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da […]

Voditeljka Dragana Kosjerina u ratu izbjegla iz rodnog Sarajeva

Dragana Kosjerina važi za jednu od najljepših voditeljki, a publiku je osvojila svojom neposrednošću i elegantnim stilom. Popularnost je stekla kao sportska novinarka, a danas je voditeljka jednog kviza. Tokom svoje karijere nije puno govorila o svom privatnom životu, a jednom prilikom otkrila je da nije imala lako djetinjstvo. “Pred kamerama sam, još od detinjstva, […]