Ravna planina banerRavna planina baner

Kultura

Na Han Pijesku otvorena izložba fotografija “Javor planinom”

10 Februar 2024
1 min.
Na Han Pijesku otvorena izložba fotografija  “Javor planinom”

 Na Han Pijesku sinoć je otvorena izložba fotografija “Javor planinom”, pristiglih na javni poziv Centra za omladinu i sport “Pogled”, među kojima će posjetioci izabrati pobjedničku.


Na adresu Centra pristiglo je 280 fotografija, a 93 su izložene u galeriji Doma kulture. Ove godine učestvovalo je 19 ljubitelja prirode i fotografije.

Izložba, koja je organizovana treći put, ima takmičarski karakter. Posjetioci svojim glasovima biraju najljepšu fotografiju, a pobjednika očekuje prigodna novčana nagrada, saopšteno je iz Centra.

Direktor Centra Tatjana Janjić rekla je da je u oktobru raspisan javni poziv zaljubljenicima u fotografiju da učestvuju na ovoj izložbi i tako podrže ideju da kroz fotografiju sačuvaju od zaborava ljepote ovog kraja, ulice, sela, arhitekturu, običaje, zanate i lica.

Izložene fotografije mogu se pogledati do kraja februara, radnim danima, od 8.00 do 15.00 časova.

SRNA

Povezani članci

“Koncert na vodi 2”: Vlado Georgiev za ovu subotu najavio spektakl u Herceg Novom

Pjevač Vlado Georgiev je tokom dugogodišnje karijere bezbroj puta pokazao zašto je provod na njegovim koncertima uvijek nezaboravan i nesvakidašnji. Upravo tako biće i ovog mjeseca, odnosno 27. jula u gradskoj luci Škver u Herceg Novom. Upravo tada, Vlado Georgiev – Barba održaće Koncert na vodi 2, a pripreme – koje su već uveliko u […]

Završen deseti “Nektar OK fest”

Nastupima Resident DJ-a, Oxie i DJ Jock-a na malom festivalskom stageu u kampu završeno je deseto izdanje “Nektar OK festa”. Kako su saopštili organizatori, posjetioci su u dnevnom terminu imali priliku da prisustvuju promociji knjige “Terca na tišinu” autora Sanina Karamehmedovića u OK Book Zoni, a na istom mjestu, od 21 čas, prikazan je film […]