Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Na humanitarnoj priredbi u Rogatici za Magdalenu Vlaški prikupljeno 2.590 KM

26 Maj 2023
1 min.
Na humanitarnoj priredbi u Rogatici za Magdalenu Vlaški prikupljeno 2.590 KM

Na humanitarnoj priredbi koja je održana sinoć u Osnovnoj školi “Sveti Sava” u Rogatici prikupljeno je 2.590 KM za liječenje osmogodišnje Magdalene Vlaški iz Trnova.

Osnovci su pjesmom, recitacijama, te nastupom folklorne i školske dramske sekcije, izazvali oduševljenje posjetilaca.

Pomoćnik direktora u Osnovnoj školi u Rogatici Ivana Radonjić zahvalila je učenicima, nastavnicima i sugrađanima na humanosti koji su se i večeras, kao i mnogo puta ranije, pokazali u slučajevima kada je to najpotrebnije.

Ona je rekla Srni da je organizovan zanimljiv kulturno-zabavno program u saradnji sa paljanskom Osnovnom školom “Pale”.

“Ovakvim vidom priredbe i saradnjom između naše dvije škole pokazali smo zajedništvo i humanost, a naši osnovci su otvorenog srca, uz pomoć svojih nastavnika, pripremili i izveli svoje tačke”, istakla je Radonjićeva.

Osmogodišnja Magdalena Vlaški iz Trnova boluje od maligne bolesti i trenutno je na liječenju u Kliničkom centru Srbije u Beogradu, nakon čega bi liječenje trebalo da nastavi u inostranstvu, za šta je potrebno prikupiti oko 300.000 evra.

Uplate na račun mogu se izvršiti i na broj 5520001975658815 u Adiko banci na ime Zorica Dursun, Trg Srđana Kneževića osam, 71220 Trnovo.

SRNA

Povezani članci

Vujičić: Sa Svesrpskog sabora poslata poruka mira i jedinstva

Poslanik SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Miroslav Vujičić istakao je da je sa Svesrpskog sabora u Beogradu poslata, prije svega, poruka mira i jedinstva i da skup i ono što je rečeno na njemu nisu ni protiv koga, što moraju da shvate političari u BiH. “Srpski narod ima pravo da se okuplja i […]

Dodik: Svesrpski sabor ostaće upamćen kao jedan od važnijih dana moderne srpske istorije

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da će Prvi svesrpski sabor ostati upamćen kao jedan od važnijih dana moderne srpske istorije. Dodik je naveo da je u danu koji je važan ne samo za ovu generaciju već za mnoge generacije koje dolaze, u kome treba razumjeti da je srpski narod savladao prepereke u borbi […]