Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Na humanitarnoj priredbi u Rogatici za Magdalenu Vlaški prikupljeno 2.590 KM

26 Maj 2023
1 min.
Na humanitarnoj priredbi u Rogatici za Magdalenu Vlaški prikupljeno 2.590 KM

Na humanitarnoj priredbi koja je održana sinoć u Osnovnoj školi “Sveti Sava” u Rogatici prikupljeno je 2.590 KM za liječenje osmogodišnje Magdalene Vlaški iz Trnova.

Osnovci su pjesmom, recitacijama, te nastupom folklorne i školske dramske sekcije, izazvali oduševljenje posjetilaca.

Pomoćnik direktora u Osnovnoj školi u Rogatici Ivana Radonjić zahvalila je učenicima, nastavnicima i sugrađanima na humanosti koji su se i večeras, kao i mnogo puta ranije, pokazali u slučajevima kada je to najpotrebnije.

Ona je rekla Srni da je organizovan zanimljiv kulturno-zabavno program u saradnji sa paljanskom Osnovnom školom “Pale”.

“Ovakvim vidom priredbe i saradnjom između naše dvije škole pokazali smo zajedništvo i humanost, a naši osnovci su otvorenog srca, uz pomoć svojih nastavnika, pripremili i izveli svoje tačke”, istakla je Radonjićeva.

Osmogodišnja Magdalena Vlaški iz Trnova boluje od maligne bolesti i trenutno je na liječenju u Kliničkom centru Srbije u Beogradu, nakon čega bi liječenje trebalo da nastavi u inostranstvu, za šta je potrebno prikupiti oko 300.000 evra.

Uplate na račun mogu se izvršiti i na broj 5520001975658815 u Adiko banci na ime Zorica Dursun, Trg Srđana Kneževića osam, 71220 Trnovo.

SRNA

Povezani članci

Košarac: Dodik je izbor srpskog naroda, Bećirovićevi izlivi mržnje nikada ne donose dobro

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac najoštrije je osudio poziv bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Denisa Bećirovića upućen zvaničnicima EU da se predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku uvedu sankcije. “Bećirovićevi izlivi mržnje prema Republici Srpskoj i predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i populistički istupi kojima godinama zagađuje javni prostor dobro su […]

Šeranić: Poslodavcima rok do kraja juna da izmiri obaveze za zdr

 Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić izjavio je u Trebinju da je Vlada donijela odluku kojom je zadužila Fond zdravstenog osiguranja da obezbijedi zdravstveno osiguranje za sve građane koji nakon ukidanja vanredne situacije nemaju riješen status po ovom pitanju, a da je rok da poslodavci do 31. jula izmire obaveze prema Fondu. […]