Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Na Palama uhapšena dva muškarca zbog nanošenja tjelesnih povreda

15 Mart 2023
1 min.
Na Palama uhapšena dva muškarca zbog nanošenja tjelesnih povreda

 Na Palama policija je uhapsila muškarce čiji su inicijali D.S. i J.L. zbog sumnje da su u ugostiteljskom objektu fizički napali muškarca nanijevši mu tjelesne povrede, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.


D.S. i J.L. sa Pala uhapšeni su zbog sumnje da su juče počinili krivično djelo tjelesna povreda.

Iz policije navode da je povrijeđenom muškarcu ljekarska pomoć ukazana u Domu zdravlja Pale.

Nakon dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo, protiv navedenih biće dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

SRNA

Povezani članci

U Istočnom Sarajevu u februaru registrovano 46 krivičnih djela

Na području Policijske uprave Istočno Sarajevo u februaru je registrovano 46 krivičnih djela što je za sedam odsto više nego lani, a koeficijent ukupne rasvijetljenosti krivičnih dijela je 86 odsto, naveli su danas iz ove uprave. Načelnik Policijske uprave Istočno Sarajevo Branimir Šehovac rekao je da u Upravi mogu biti zadovoljni postignutim rezultatima po pitanju […]

Koncert Peđe Jovanovića 30. juna u Palama

Ljetna turistička sezona u Istočnom Sarajevu počeće odličnom zabavom – koncertom Peđe Jovanovića 30. juna na Studentskom trgu u Palama. Koncert je poklon Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo za sve građane i turiste. U Istočnom Sarajevu biće organizovane i brojne manifestacije koje će obilježiti ovogodišnju ljetnu sezonu.