Ravna planina banerRavna planina baner

Ostale vijesti

Na parkingu u Foči izgorjela tri automobila

18 Maj 2024
1 min.
Na parkingu u Foči izgorjela tri automobila

Tri automobila izgorjela su na parkingu u Svetosavskoj ulici u Foči, a povrijeđenih nije bilo, potvrđeno je Srni u fočanskoj Policijskoj upravi.

Izgorjela su vozila “pežo” koje je u vlasništv K.I, “ford fokus”, vlasništvo lica čiji su inicijali M.S. i vozilo “audi”, čije vlasništvo još nije utvrđeno.

Požar je policiji prijavljen noćas u 2.25 časova, nakon čega su na teren izašli policija, vatrogasci i Žandarmerija.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva u Trebinju, a uviđaj su jutros izvršili policijski službenici Policijske uprave Foča.

Iz Policijske uprave Srni je rečeno da preduzimaju mjere i radnje na utvrđivanju činjenica i okolnosti krivičnog djela oštećenja i oduzimanja tuđe stvari, te da radi daljeg toka istrage, ne mogu da daju više informacija.

Srna nezvanično saznaje da je jedan od izgorjelih automobila vlasništvo direktora Srednjoškoskog centra Foča Krste Ivanovića. 

Povezani članci

Pojačan intenzitet saobraćaja, pažljivo birati duža putovanja

Vikend i sezona godišnjih odmora donosi pojačan intenzitet saobraćaja na putevima i na graničnim prelazima, posebno sa Hrvatskom i Crnom Gorom, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske. Vozači treba pažljivo da planiraju duža putovanja, u skladu sa vremenskim prilikama, pa iz AMS savjetuju opreznu vožnju i poštovanje saobraćajnih propisa. U Banjaluci je zbog […]

Djeca iz Daun sindrom centra sa Ljevnaićem posadila sadnice Javora

Djeca iz Daun sindrom centra iz Banjaluke danas su sa direktorom Olimpijskog centra “Jahorina” Dejanom Ljevnaićem zasadila šest sadnica javora na Jahorini. Ljevnaić je rekao da ovaj događaj simbolizuje posvećenost Olimpijskog centra očuvanju prirode i pružanju podrške zajednici. “Ponosan sam jer nam je pripala čast da ozvaničimo osam godina postojanja ovog centra sadnjom šest sadnica […]