Ravna planina banerRavna planina baner

Ostale vijesti

Na parkingu u Foči izgorjela tri automobila

18 Maj 2024
1 min.
Na parkingu u Foči izgorjela tri automobila

Tri automobila izgorjela su na parkingu u Svetosavskoj ulici u Foči, a povrijeđenih nije bilo, potvrđeno je Srni u fočanskoj Policijskoj upravi.

Izgorjela su vozila “pežo” koje je u vlasništv K.I, “ford fokus”, vlasništvo lica čiji su inicijali M.S. i vozilo “audi”, čije vlasništvo još nije utvrđeno.

Požar je policiji prijavljen noćas u 2.25 časova, nakon čega su na teren izašli policija, vatrogasci i Žandarmerija.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva u Trebinju, a uviđaj su jutros izvršili policijski službenici Policijske uprave Foča.

Iz Policijske uprave Srni je rečeno da preduzimaju mjere i radnje na utvrđivanju činjenica i okolnosti krivičnog djela oštećenja i oduzimanja tuđe stvari, te da radi daljeg toka istrage, ne mogu da daju više informacija.

Srna nezvanično saznaje da je jedan od izgorjelih automobila vlasništvo direktora Srednjoškoskog centra Foča Krste Ivanovića. 

Povezani članci

Orban: Ostvarena važna pobjeda

Mađarski premijer Viktor Orban proglasio je pobjedu svoje stranke Fides na izborima za Evropski parlament i rekao da glasnje pokazuje da je mađarska demokratija živa i zdrava. Prvi rezultati pokazuju da će Fides i njegovi saveznici iz Demohrišćanske stranke osvojiti 11 mjesta u Evropskom parlamentu sa 44,2 odsto glasova. U prethodnom sazivu zajedno su imali […]

Stevandić: Deklaracija Svesrpskog sabora početkom jula pred poslanicima

Narodna skupštine Republike Srpske će početkom jula održati sjednicu na kojoj će ratifikovati Deklaraciju Svesrpskog sabora, najavio je danas predsjednik parlamenta Nenad Stevandić. Stevandić smatra da je Deklaracija o zajedničkoj budućnosti srpskog naroda pravno filigranski izbrušeni dokument koji ima međunarodni karakter i reguliše, ne samo srpske odnose, već i volju Srba da na svjetskoj političkoj […]