Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Na Romaniji takmičenje mladih skijaša

18 Mart 2023
1 min.
Na Romaniji takmičenje mladih skijaša

Skijaško takmičenje djece od šest do 12 godina biće održano danas na skijalištu “Crvene stijene” na Romaniji, u organizaciji sokolačkog Planinarskog društva “Glasinac”.


Mladi skijaši spuštaće se obilježenom stazom u dvije vožnje. Za troje prvoplasiranih po kategorijama obezbijeđene su nagrade, a za sve učesnike diplome.

Sekretar Planinarskog društva “Glasinac” Vera Mijatović rekla je Srni da se takmičenje organizuje kako bi mališani savladali osnovne elemente skijanja, da se druže, razvijaju takmičarski duh, te zavole zimske sportove i Romaniju.

Prvo takmičenje na skijalištu “Crvene stijene” održano je prošle godine uz prisustvo velikog broja djece.

Planinarsko društvo “Glasinac”, koje je osnovano na Sokocu 2009. godine, organizator je više sportsko-zabavnih manifestacija i planinarskih pohoda i među najaktivnijim je u Republici Srpskoj.

SRNA

Povezani članci

U Istočnom Sarajevu u februaru registrovano 46 krivičnih djela

Na području Policijske uprave Istočno Sarajevo u februaru je registrovano 46 krivičnih djela što je za sedam odsto više nego lani, a koeficijent ukupne rasvijetljenosti krivičnih dijela je 86 odsto, naveli su danas iz ove uprave. Načelnik Policijske uprave Istočno Sarajevo Branimir Šehovac rekao je da u Upravi mogu biti zadovoljni postignutim rezultatima po pitanju […]

Koncert Peđe Jovanovića 30. juna u Palama

Ljetna turistička sezona u Istočnom Sarajevu počeće odličnom zabavom – koncertom Peđe Jovanovića 30. juna na Studentskom trgu u Palama. Koncert je poklon Turističke organizacije grada Istočno Sarajevo za sve građane i turiste. U Istočnom Sarajevu biće organizovane i brojne manifestacije koje će obilježiti ovogodišnju ljetnu sezonu.