Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Na turniru veterana prikuopljeno 2.140 KM za liječenje Miloša Božovića

16 Jun 2024
1 min.
Na turniru veterana prikuopljeno 2.140 KM za liječenje Miloša Božovića

Na humanitarnom turniru veterana održanom u okviru manifestacije “Dani Kasindolskog bataljona” prikupljeno je 2.140 KM za nastavak liječenja Miloša Božovića iz Istočnog Sarajeva, nekadašnjeg golmana “Slavije”, rekao je Srni predsjednik Organizacionog odbora manifestacije Slobodan Maunaga.


Maunaga je naveo da su sinoć na turniru na terenima sportsko-rekreativnog centra “Kasindo” učestvovale četiri ekipe, a iako plasman nije bio u prvom planu, prvo mjesto osvojila je ekipa “Slavija”, dok su učestvovale i ekipe “Famos”, “Kasindo” i “Željeznica”.

Miloš Božović bio je golman juniorske ekipe Fudbalskog kluba “Slavija” iz Istočnog Sarajeva, kada je doživio tešku povredu glave na utakmici 2014. godine, nakon koje je pao u komu.

On se od oktobra prethodne godine nalazi na liječenju matičnim ćelijama u Moskvi, koje je dalo vidan napredak u njegovom zdravstvenom stanju.

Milošev otac Aleksandar rekao je ranije da od indukovane kome u kojoj je bio osam godina, Miloš sada može da jede, komunicira pogledom, sjedi i vozi bicikl.

SRNA

Povezani članci

Od danas redukcije vode u Sokocu

Sokolačko Javno preduzeće Vodovod i kanalizacija “Vrelo Bioštice” u stečaju saopštilo je da se od danas uvode redukcije u vodosnabdijevanju potrošača. „Usljed enormno povećane potrošnje i potrebe čuvanja opreme i instalacije, primorani smo da u narednom periodu od 20.00 časova uveče do 6.00 časova ujutro vršimo redukciju potrošnje, tako da u tom vremenu nećemo vršiti […]

Škipina: Bošnjaci stvaraju sve uslove da se mirni razlaz ubrza

Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Damjan Škipina istakao je da od laži i falsifikovanja činjenica nikome u BiH neće i ne može biti ni lakše ni bolje, pa ni srebreničkim žrtvama. “Republika Srpska dostojanstveno i bez provokacija pokazuje svoje poštovanje prema svim žrtvama, ali uprkos tome vidjeli smo da kod Bošnjaka ne postoji […]