Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Najava prekida u elektro i vodosnabdijevanju u Istočnom Sarajevu

13 Oktobar 2021
2 min.
Najava prekida u elektro i vodosnabdijevanju u Istočnom Sarajevu

Zavisno preduzeće Elektrodistribucija a.d. Pale obavještava korisnike da će danas zbog radova doći do privremenih prekida u isporuci električne energije u dijelovima Istočne Ilidže i Istočnog Novog Sarajeva.

Zbog radova na 10 kV vodu Tilava organizovanih od strane preduzeća „Elektroprenos BiH“,do privremenog prekida u isporuci električne energije doći će u periodu od 08:00 do 15:00 časova potrošačima u naseljima Toplik, Tilava, Klek, Tvrdimići, Rosulje, Tomino Brdo, Kozarevići, Stanojevići, Petrovići, Studenkovići, Međuši, Kumani, Luke i Pavlovac (Trebević).

Iz ovog preduzeća navode da će zbog radova na 10 kV vodu Mladice, organizovanih od strane preduzeća „Elektroprenos BiH“ doći do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 08:00 do 13:00 časova potrošačima u naseljima Pavlovac (Ulice: Jovana Dučića, Gatačka, Zorana Borovine, Filipa Višnjića, Pavlovićeva), Donje Mladice 1, Donje Mladice 2, Donje Mladice 3 i Donje Mladice 4.

Takođe, zbog radova na 10 kV vodu Automatika organizovanih od strane preduzeća „Elektroprenos BiH“, električnu energiju u periodu od 07:00 do 13:00 časova neće imati potrošači Automatika i Elektrotehnički Fakultet.

Iz Komunalnog preduzeća “Vodovod i kanalizacija” a.d. Istočno Sarajevo obavještavaju potrošače koji se vodom snabdijevaju sa izvorišta Tilava da će danas zbog najavljenog nestanka električne energije u periodu od 8:00 do 15:00 časova biti mogući prekidi u vodosnabdijevanju.

Povezani članci

PU Istočno Sarajevo: Utvrđuje se uzrok požara u Hilandarskoj ulici

 Policijski službenici jutros će u prisustvu sudskog vještaka izvršiti uviđaj kako bi utvrdili tačan uzrok požara u stambenoj zgradi u Hilandarskoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu. Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo juče je prijavljeno da gori stan u Hilandarskoj ulici. Pripadnici Vatrogasne jedinice Istočno Sarajevo ugasili su požar, a povrijeđenih lica nije bilo, saopšteno je […]

Raspisan konkurs za dodjelu 100 studentskih stipendija

Opština Istočno Novo Sarajevo raspisala je konkurs za dodjelu 100 stipendija od 120 KM redovnim studentima na državnim visokoškolskim ustanovama, koje će se isplaćivati u kalendarskoj 2021/22. godini za 10 mjeseci. Raspisuje se konkurs za dodjelu stipendija studentima druge i viših godina studija sa prosjekom ocjena 7,50 i više, objavljeno je na zvaničnoj stranici opštine […]