Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Najava isključenja vode i obustave saobraćaja zbog izvođenja radova

27 Maj 2022
1 min.
Najava isključenja vode i obustave saobraćaja zbog izvođenja radova

Obavještavaju se potrošači da će se danas (27.5.2022. godine) u periodu od 9:00 do 15:00 časova izvoditi radovi na glavnom cjevovodu na lokaciji Petina zemlja.

Bez urednog vodosnabdijevanja će biti potrošači u ulici Vuka Karadžića, neparni brojevi od 257 do 263 i broj 301.

U istom vremenskom periodu, u toku izvođenja radova će biti obustavljen saobraćaj na pomenutoj dionici te molimo stanovnike Tilave da koriste alternativne pravce.


“Molimo potrošače da na vrijeme pripreme potrebne zalihe vode. Hvala na razumijevanju” navode iz KP Vodovod i kanalizacija a.d. Istočno Sarajevo.

Povezani članci

U petak podjela sjemenskih paketa u Sokocu

Predstavnici Agrarnog fonda grada Istočno Sarajevo u petak, 12. aprila, podijeliće u Sokocu sjemenske pakate za 119 poljoprivrednika sa područja ove opštine koji su ispunili uslove ranije objavljenog javnog poziva, izjavila je direktor Fonda Ivana Novaković. Novakovićeva je rekla da je riječ o sjemenskim paketima za proizvodnju na otvorenom, koji sadrže 20 kilograma sjemenskog krompira, […]

U osnovnim školama u Sokocu, Rogatici i Han Pijesku 221 budući prvačić

U Osnovnim školama u Sokocu, Rogatici i Han Pijesku u toku je upis 221 budućeg prvačića, što je 46 djece više nego prošle godine. Psiholog u Osnovnoj školi “Sokolac” Dragana Dubočanin rekla je Srni da je u ovoj školi za upis u prvi razred prijavljeno 120 budućih prvačića, što je za 45 više nego u […]