Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Najava isključenja vode i obustave saobraćaja zbog izvođenja radova

27 Maj 2022
1 min.
Najava isključenja vode i obustave saobraćaja zbog izvođenja radova

Obavještavaju se potrošači da će se danas (27.5.2022. godine) u periodu od 9:00 do 15:00 časova izvoditi radovi na glavnom cjevovodu na lokaciji Petina zemlja.

Bez urednog vodosnabdijevanja će biti potrošači u ulici Vuka Karadžića, neparni brojevi od 257 do 263 i broj 301.

U istom vremenskom periodu, u toku izvođenja radova će biti obustavljen saobraćaj na pomenutoj dionici te molimo stanovnike Tilave da koriste alternativne pravce.


“Molimo potrošače da na vrijeme pripreme potrebne zalihe vode. Hvala na razumijevanju” navode iz KP Vodovod i kanalizacija a.d. Istočno Sarajevo.

Povezani članci

Ljevnaić: Kapitalni projekti od velikog značaja za Pale i Jahorinu

Renoviranjem i adaptacijom četiri objekta na Palama ova lokalna zajednica bi postala mjesto sa više smještajnih kapaciteta i turista, čak do 15.000. Izgradnja svakog objekta je novo radno mjesto, nova investicija za Pale, a približavanje turista Palama, približavanje Pala Jahorini u principu je odluka kojom svi dobijaju…  Direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan LJevnaić istakao je […]

Veliki ljetnji koncert Lepe Brene u Istočnom Sarajevu 5. avgusta

U okviru manifestacije “Ljeto u Istočnom Novom Sarajevu” opština Istočno Novo Sarajevo poklanja veliki ljetnji koncert Lepe Brene. Koncert će biti održan na Trgu Republike Srbije sa početkom u 21.00 čas. Ulaz je besplatan.