Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Najbolje od Srbije – Vanja Milinković Savić

03 Decembar 2022
1 min.
Najbolje od Srbije – Vanja Milinković Savić

Golman Srbije primio je osam golova, ali je Vanja Milinković Savić pokazao klasu. Njegova vrijednost od dva miliona evra sigurno se mijenja nakon ovog prvenstva.

Ne samo da je spasio Srbiju velikog debakla protiv Švajcarske, Milinković Savić aktuelni golman Torina odlično je branio i protiv Brazila i protiv Kameruna.

Protiv Švajcarske već u prvom napadu zabilježio je dvije odbrane, a do kraja meča pratio je igru, sjekao lopte Švajcarske na vrijeme, čak u finišu meča i slao duboke lopte napadačima Srbije.

Golove koje je primao na ovom prvenstvu nisu bile njegova greška, a ako je za utjehu, Srbija je dobila prvoklasnog golmana koji će predstavljati naciju sigurno i u budućnosti.

ATV

Povezani članci

Đoković: Počastvovan sam, sport nas sve ujedinjuje

Počastvovan sam, velika mi je čast što sam što sam dio svega ovoga, nečega što istinski ujedinjuje svijet i ljude i koji mladim ljudima pokazuje da je sve moguće i da nije važno odakle ste i koje ste boje kože. Sport nas sve ujedinjuje, rekao je srpski teniser Novak Đoković nakon što je peti put […]

Jokić favorit u trci za MVP nagradu

NBA je objelodanila kandidate za ligaške nagrade za ovu godinu, a srpski reprezentativac Nikola Jokić, centar “Denver nagetsa”, kandidat je za MVP nagradu, odnosno priznanje za najkorisnijeg igrača. Jokić važi za favorita, a ako pobijedi biće to njegova treća MVP nagrada. Uz Jokića, u konkurenciji za ovo priznanje su Luka Dončić iz “Dalasa” i Šaj […]