Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Najbolje od Srbije – Vanja Milinković Savić

03 Decembar 2022
1 min.
Najbolje od Srbije – Vanja Milinković Savić

Golman Srbije primio je osam golova, ali je Vanja Milinković Savić pokazao klasu. Njegova vrijednost od dva miliona evra sigurno se mijenja nakon ovog prvenstva.

Ne samo da je spasio Srbiju velikog debakla protiv Švajcarske, Milinković Savić aktuelni golman Torina odlično je branio i protiv Brazila i protiv Kameruna.

Protiv Švajcarske već u prvom napadu zabilježio je dvije odbrane, a do kraja meča pratio je igru, sjekao lopte Švajcarske na vrijeme, čak u finišu meča i slao duboke lopte napadačima Srbije.

Golove koje je primao na ovom prvenstvu nisu bile njegova greška, a ako je za utjehu, Srbija je dobila prvoklasnog golmana koji će predstavljati naciju sigurno i u budućnosti.

ATV

Povezani članci

Sokolac: U nedelju Prvenstvo Republike Srpske u streljaštvu za juniore i seniore

 Na Sokocu će u nedjelju, 28. jula, biti održano Prvenstvo Republike Srpske u streljaštvu za juniore i seniore, rekao je Srni trener Streljačkog kluba “Glasinac” Ognjen Mijatović. Mijatović je naveo da će se istog dana u Sportskoj dvorani održati i turnir Streljačkog kluba “Glasinac” i Ilindanski turnir, odnosno Otvoreno prvenstvo opštine, povodom krsne slave Svetog […]

Pešić: Japan nije Amerika

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić je iznio utiske poslije pobjede nad Japanom. Srbija je u pripremnom meču za Olimpijske igre savladala Japan u “Beogradskoj areni” sa 119:100. Pešić je bio zadovoljan izborom protivnika i kaže da ovako nešto nije vidio. “Dobra odluka u izboru protivnika u regularnom delu sezone, jer mi u regularnom delu ovih […]