Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Najskuplja kuća u I.Sarajevu prema oglasima 1,5 miliona KM

10 April 2024
1 min.
Najskuplja kuća u I.Sarajevu prema oglasima 1,5 miliona KM

Pretraživali smo koja je to najskuplja kuća na prodaji, a da se nalazi na području naše Sarajevsko-romanijske regije. Prema oglasima PIK.BA, ona se nalazi u I.Novom Sarajevu i košta 1.500 000 KM.

U opisu stoji: Vila Stanišić; 10 apartmana, objekat za dugoročnim najamom poslovnog prostora, na odličnoj lokaciji.

Prema detaljnom opisu još stoji da je vila površine 500 m2, da ima okućnice 800 m2, preko pet kupatila, izgrađena posle 2015.godine i u vlasništvu je 1/1.

Podsjećamo, cijene nekretnica u Republoici Srpskoj, poslednje dvije godine su naglo porasle, a posebno to pokazuje statistike da se desilo u gradovima I.Sarajevo, Banja Luka i Trebinje.

Povezani članci

U utorak o atrakcijama tokom prvomajskih i vaskršnjih praznika

 Na Jahorini će u utorak, 30. aprila, biti održana konferencija za novinare povodom otvaranja atrakcija koje će biti dostupne posjetiocima tokom prvomajskih i vaskršnjih praznika, kao i najava za ljetnu sezonu. Pres-konferencija biće održana u prostorijama Ruskog doma od 13.00 časova, najavljeno je iz Olimpijskog centra /OC/ “Jahorina”. Medijima će se obratiti direktor OC “Jahorina” […]

Sjećanje na majora Vuka Čvoru: Osam godina od smrti

Major Vuko Čvoro prerano nas je napustio na današnji dan, 27. aprila 2016. godine u svojoj 58. godini života, ostavivši iza sebe neutješnu majku, suprugu, sinove, snahe i unučad. Disciplinovanost, iskrenost, pravednost i odgovornost bile su vrline koje su krasile ovog čovjeka, prvenstveno sina, supruga, oca i djeda, a zatim borca Vojske Republike Srpske, koji […]