Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Najskuplja kuća u I.Sarajevu prema oglasima 1,5 miliona KM

10 April 2024
1 min.
Najskuplja kuća u I.Sarajevu prema oglasima 1,5 miliona KM

Pretraživali smo koja je to najskuplja kuća na prodaji, a da se nalazi na području naše Sarajevsko-romanijske regije. Prema oglasima PIK.BA, ona se nalazi u I.Novom Sarajevu i košta 1.500 000 KM.

U opisu stoji: Vila Stanišić; 10 apartmana, objekat za dugoročnim najamom poslovnog prostora, na odličnoj lokaciji.

Prema detaljnom opisu još stoji da je vila površine 500 m2, da ima okućnice 800 m2, preko pet kupatila, izgrađena posle 2015.godine i u vlasništvu je 1/1.

Podsjećamo, cijene nekretnica u Republoici Srpskoj, poslednje dvije godine su naglo porasle, a posebno to pokazuje statistike da se desilo u gradovima I.Sarajevo, Banja Luka i Trebinje.

Povezani članci

Gavrilovićeva: Mirni razlaz demokratska i civilizacijska mogućnost

Mirni razlaz je, ukoliko suživot u BiH ne bude moguć, demokratska i civilizacijska mogućnost i ne treba je gubiti iz vida, izjavila je Srni predsjednik Predsjedništva Boračke organizacije opštine Pale Jasna Lazarević Gavrilović. Gavrilovićeva je istakla da se rezolucija o Srebrenici ne zasniva na istini, već na smišnjenoj i orkestriranoj manipulaciji. Ona je rekla da […]

Obilježavanje Dana četvrtog bataljona Vojne policije Sarajevsko-romanijskog korpusa

U Istočnom Sarajevu danas će biti obilježen Dan četvrtog bataljona Vojne policije Sarajevsko-romanijskog korpusa. Parastos poginulim i preminulim pripadnicima bataljona biće služen u 12.00 časova u Spomen crkvi-kapeli Svetog Velikomučenika Dimitrija na Veljinama, najavljeno je iz Udruženja veterana Vojne policije Sarajevsko-romanijskog korpusa. Članovi Udruženja će zajedno sa gostima u 13.00 časova položiti vijence na spomeniku […]