Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Nakon sudara u ukradenom autu bježali od policije, uhapšeni za manje od pet minuta

12 Februar 2024
1 min.
Nakon sudara u ukradenom autu bježali od policije, uhapšeni za manje od pet minuta

U Istočnom Novom Sarajevu danas se odigrao filmski scenario. Krađa, sudar i policijska potjera. Ničeg nije nedostajalo.

Sve je počelo jutros oko 10 časova kada su se u ulici Vojvode Radomira Putnika sudarili Audi 3 i Škoda. Obavještena je policija.

I nista neobično da vozač Audija 3, kako nezvanično saznajemo lice inicijala E.H. iz Sarajeva, nije odmah pobjegao sa mjesta gdje se dogodila saobraćajna nesreća.

Policijski službenici su hitro reagovali i krenuli u potragu sa vozačem. Nakon samo nekoliko minuta pronađen je i zaustavljen na teritoriji Istočne Ilidže. Policijskim službenicima sam je rekao da je vozilo sa kojim je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi otuđio na teritoriji Kantona Sarajevo.

Policijski službenici PS BS Istočno Sarajevo obavijestili su policijske službenike MUP-a Kantona Sarajevo da je vozilo otuđeno te da je izvršilac krivičnog djela Krađa lišen slobode i te da će biti predat u njihovu nadležnost, a vozilo će biti vraćeno vlasniku.

Povezani članci

Crkva Uspenja presvete Bogorodica Palama svjedok istorije i preteča razvoja Pala

Crkva Uspenja presvete Bogorodice u Palama podignuta je 1909. godine, a projektant crkve bio je mladi slikar Lazar Drljača, čiji je ovo jedini izvedeni arhitektonski projekat. Inicijativa i najveća zasluga za izgradnju crkve pripada prvom paljanskom svešteniku Đorđu Grabežu i tadašnjem crkvenoškolskom odboru. Sveštenik Đorđe bio je otac Trifka Grabeža, člana Mlade Bosne i jednog […]

Radić: Nezabilježeno da načelnik opštine Sokolac bojkotuje rad Skupštine (VIDEO)

Šef Kluba odbornika SNSD-a u Skupštini opštine Sokolac Đorđe Radić rekao je da je do sada nezabilježeno u ovoj lokalnoj zajednici da načelnik opštine bojkotuje rad Skupštine opštine, te ocijenio da je načelnik ovim “pokazao neozbiljno ponašanje prema građanima”. “Građani su ga birali da štiti njihove interese, da troši transparentno sredstva koja su na raspolaganju […]