Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Nakon sudara u ukradenom autu bježali od policije, uhapšeni za manje od pet minuta

12 Februar 2024
1 min.
Nakon sudara u ukradenom autu bježali od policije, uhapšeni za manje od pet minuta

U Istočnom Novom Sarajevu danas se odigrao filmski scenario. Krađa, sudar i policijska potjera. Ničeg nije nedostajalo.

Sve je počelo jutros oko 10 časova kada su se u ulici Vojvode Radomira Putnika sudarili Audi 3 i Škoda. Obavještena je policija.

I nista neobično da vozač Audija 3, kako nezvanično saznajemo lice inicijala E.H. iz Sarajeva, nije odmah pobjegao sa mjesta gdje se dogodila saobraćajna nesreća.

Policijski službenici su hitro reagovali i krenuli u potragu sa vozačem. Nakon samo nekoliko minuta pronađen je i zaustavljen na teritoriji Istočne Ilidže. Policijskim službenicima sam je rekao da je vozilo sa kojim je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi otuđio na teritoriji Kantona Sarajevo.

Policijski službenici PS BS Istočno Sarajevo obavijestili su policijske službenike MUP-a Kantona Sarajevo da je vozilo otuđeno te da je izvršilac krivičnog djela Krađa lišen slobode i te da će biti predat u njihovu nadležnost, a vozilo će biti vraćeno vlasniku.

Povezani članci

Gradski odbornici o stanju na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu

Odbornici Skupštine grada Istočno Sarajevo razmatraće u petak, 26. jula, informaciju o stanju na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu i informaciju o stanju u ustanovama studentskog standarda na području grada. Na sjednici bi trebale biti razmatrane i informacije o stanju u privredi, te o realizaciji plana izgradnje i rekonstrukcije regionalnih, magistralnih i lokalnih puteva na području […]

Katić: Posjeta Kosovu i Metohiji podsjetila na važnost očuvanja korijena

Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Jovan Katić rekao je da ga je posjeta Kosovu i Metohiji podsjetila na važnost zajedništva, snage i istrajnosti u očuvanju srpskih korijena i tradicije. Katić je zajedno sa predsjednikom Skupštine opštine Istočno Novo Sarajevo Vedranom Jovančićem, direktorom Bolnice “Srbija” Nebojšom Šešlijom i potpredsjednikom bratske opštine Nikšić Zoranom Tomićem boravio u […]