Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Napadnuto službeno vozilo Željke Cvijanović

05 Avgust 2022
1 min.
Napadnuto službeno vozilo Željke Cvijanović

Pripadnicima Policijske uprave Mostar obratio se pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, koji je bio u pratnji predsjednice Republike Željke Cvijanović, te je prijavio napad na službeno vozilo.

Kako je potvrđeno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona, slučaj je policiji prijavljen juče u 17.30 sati.

Prema navodima iz prijave, sve se odigralo na magistralnom putu M-17 na Bišću polju. Tom prilikom nepoznata osoba je vozilom Hjundai prepriječila put i sa službenog vozila predsjednice Republike Srpske otkinula rotaciono svijetlo koje je bačeno van puta.

– O svemu je upoznat tužilac i Direkcija za koordinaciju policijskih tijela BiH – naveli su iz MUP-a HNK.

SRNA

Povezani članci

Foča: Pola miliona KM za novi fudbalski teren sa vještačkom travom

Foča je jedna od devet opština i gradova u Republici Srpskoj koji će dobiti fudbalski teren sa vještačkom travom u okviru velikog projekta kojim republički Fudbalski savez povodom tri decenije postojanja, u saradnji sa lokalnim zajednicama, želi da unaprijedi uslove za bavljenje, ne samo fudbalom, već sportom uopšte. Ova opština se prijavila i prošla sa […]

Rajčević: Manjak studenata na nekim studijskim programima

U Republici Srpskoj postoji manjak studenata na nekim studijskim programima javnih univerziteta, pa je potrebno sačekati drugi i treći upisni rok da bi se sagledale sve činjenice u vezi sa brojem upisanih studenata u narednu akademsku godinu, rekao je ministar za naučno-tehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Srpske Srđan Rajčević. On je naveo da […]