Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

Nataša Bekvalac zahvaljujući ovoj ishrani ima manje od 50 kilograma

04 Decembar 2022
1 min.
Nataša Bekvalac zahvaljujući ovoj ishrani ima manje od 50 kilograma

Nataša Bekvalac je osim po savršenom glasu poznata i po besprijekornom izgledu, a za to su zaslužni trening i ishrana.

“Novosadska Barbika” redovno trenira, ali da bi održala savršen izgled pridržava se posebne ishrane, prenosi Wanted.

Šta je dozvoljeno: sve vrste mesa (osim masne svinjetine, ali može čisto svinjsko), mliječni proizvodi sa što manje ugljenih hidrata (ne pretjerujte sa namirnicama kao što su feta sir, jogurt, kačkavalj), povrće (sve zeleno: kupus, zelena salata, krastavac, karfiol, brokoli, luk, paradajz, tikvice, spanać), jaja na sve načine, orašasti plodovi (po šaka dnevno), voda je jako bitna tokom cijelog dana (2.5 l dnevno).

Ne smijete da jedete: bilo kakvo pecivo, voće nikako osim nedjeljom, krompir, soja, pasulj, boranija, testenina, grašak, pirinač, grickalice, slatkiši, sokovi.

Prvu listu koristite prvih šest dana, a sedmi dan unosite za doručak i ručak testeninu, krompir i pirinač, sve sem slatkog. U slučaju da zaželite neki desert, posegnite za kašikom meda ili integralnim keksom. Poslije sedmog dana, krenite ispočetka sa ishranom bez ugljenih hidrata.

Za mjesec dana možete izgubiti minimum 10 kilograma, u nekim slučajevima i više. Ova dijeta napada masti na najbolji način, a pritom čuva mišićnu masu.

Agencije

Povezani članci

Tom Kruz je najplaćeniji holivudski glumac, evo koliko zarađuje po izgovorenoj riječi

Tom Kruz je najplaćeniji glumac Holivuda, a uzevši u obzir njegovu zaradu tokom karijere objavljen je i iznos koji zarađuje po izgovorenoj riječi. Kruzove glumačke vještine u kombinaciji s poslovnim duhom i produkcijom sopstvenih filmova poput “Nemoguće misije” omogućili su mu da dobija i postotak zarade, a ne samo fiksnu platu od mnogih uspješnih ostvarenja […]

Poznata srpska glumica plijeni izgledom na Maldivima

Savršena figura i izvajane noge poznate srpske glumice, oduševili su sve na društvenim mrežama. Jelisaveta Oraščanin, glumica i supruga proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića, uvijek je bila fatalna za muški rod. Osim talentom i šarmom, ona je plijenila i fizičkim izgledom. Iako ima prirodno vitku figuru, ona nije krila da je uradila i određene intervencije kako […]