Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Traži se Miloš Grahovac iz Nevesinja

27 Maj 2022
1 min.
Traži se Miloš Grahovac iz Nevesinja

Miloš Grahovac, nestao je u Nevesinju juče, nakon što se autom udaljio od porodične kuće u nepoznatom pravcu, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje tragaju za Milošem Grahovcem koji se u srijedu, 25.05.2022. godine sa putničkim automobilom marke „Golf“, udaljio od porodične kuće u nepoznatom pravcu.

Naime, Policijskoj stanici Nevesinje, 25.05.2022.godine, oko 19,35 časova, prijavljeno da se navedeno lice ne javlja članovima porodice na telefon, a da je njegov putnički automobil pronađen u mjestu Plani, opština Nevesinje.

Nestalo lice je visine oko 195 cm, težine oko 95 kg, smeđih očiju i smeđe kose. Prilikom odlaska od kuće na sebi je imao sivu majicu kratkih rukava i farmerice plave boje – pojasnili su iz Policijske uprave Trebinje.

Policijska uprava Trebinje apeluje svim građanima ukoliko primjete lice sa fotografije ili dođu do bilo kakvih saznanja o istom, prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatni broj telefona „122“.

Novosti

Povezani članci

Trifunović: Očekujemo i vanredno povećanje penzija

 Predsjednik Udruženja penzionera Republike Srpske Ratko Trifunović rekao je danas u Novom Gradu da očekuje da će do kraja godine biti stvoreni uslovi za vanredno povećanje penzija u Srpskoj. Trifunović je rekao da su u januaru penzije uvećane za 9,2 odsto. “Imajući u vidu da su porasle najniže plate i u skladu sa tim i […]

Na planinarskom pohodu na Romaniji očekuje se oko 200 učesnika

Na tradicionalnoj planinarskoj manifestaciji “Vrhovima Romanije – Osmi proljećni pohod na Veliki Lupoglav”, u nedjelju, 28. aprila, na Romaniji se očekuje 200 učesnika iz Republike Srpske, Federacije BiH /FBiH/ i Srbije, najavili su iz Planinarskog društva “Glasinac” sa Sokoca. Sekretar Planinarskog društva “Glasinac” Vera Mijatović rekla je Srni da je mjesto okupljanja lokacija Nadromanija kod […]