Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Traži se Miloš Grahovac iz Nevesinja

27 Maj 2022
1 min.
Traži se Miloš Grahovac iz Nevesinja

Miloš Grahovac, nestao je u Nevesinju juče, nakon što se autom udaljio od porodične kuće u nepoznatom pravcu, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje tragaju za Milošem Grahovcem koji se u srijedu, 25.05.2022. godine sa putničkim automobilom marke „Golf“, udaljio od porodične kuće u nepoznatom pravcu.

Naime, Policijskoj stanici Nevesinje, 25.05.2022.godine, oko 19,35 časova, prijavljeno da se navedeno lice ne javlja članovima porodice na telefon, a da je njegov putnički automobil pronađen u mjestu Plani, opština Nevesinje.

Nestalo lice je visine oko 195 cm, težine oko 95 kg, smeđih očiju i smeđe kose. Prilikom odlaska od kuće na sebi je imao sivu majicu kratkih rukava i farmerice plave boje – pojasnili su iz Policijske uprave Trebinje.

Policijska uprava Trebinje apeluje svim građanima ukoliko primjete lice sa fotografije ili dođu do bilo kakvih saznanja o istom, prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatni broj telefona „122“.

Novosti

Povezani članci

Višegrad: Danas memorijalni plivački maraton do Starog Broda

 Na rijeci Drini od Višegrada do Starog Broda danas će biti održan memorijalni plivački maraton u pomen na Srbe koje su ustaše ubile 1942. godineInicijator održavanja maratona je humanista Neven Jovanović, koji živi i radi u Londonu, a porijeklom je iz Goražda. Jovanović je istakao da će plivački maraton započeti rijekom Drinom od Andrićgrada do […]

Košarac: Politička potrošenost Mladena Bosića

Član Predsjedništva SNSD-a Staša Košarac ocijenio je da su verbalni napadi Mladena Bosića na predsjednicu Republike Srpske Željku Cvijanović dokaz njegove političke potrošenosti i promašenosti. – Mladen Bosić se izgleda probudio iz višegodišnjeg zimskog sna, ali to, na njegovu žalost, nikome nije korisno. Njegova silna želja da zablista neslavno je završila, kao i sve što […]