Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

Nikola Jokić u Somborskoj kafani: Poznati pjevač ovim riječima pozdravio NBA šampiona (FOTO/VIDEO)

01 Juli 2023
1 min.
Nikola Jokić u Somborskoj kafani: Poznati pjevač ovim riječima pozdravio NBA šampiona (FOTO/VIDEO)

Nikola Jokić odmara od naporne sezone u rodnom Somboru, u petak uveče imao je priliku da uživa u koncertu poznatog pjevača Ace Pejovića.

Nikola Jokić nije krio razočarenje što nakon osvajanja NBA šampionata ne može odmah da ode kući, ali kada je u rodni Sombor stigao “uživao je za sve pare”.

Najnovije fotografije dolaze iz poznate Gradske kafane u kojoj je najbolji košarkaš Srbije uživao u koncertu Ace Pejovića.

Novosti

Povezani članci

Sofija Loren zadobila teške povrede prilikom pada u svom domu

Italijanska glumica Sofija Loren pala je juče ujutro u svom domu u Ženevi, nakon čega joj je dijagnostikovan prelom oba kuka. Glumica je popodne uspješno operisana, saopštila je pres služba restorana koja nosi njeno ime i koji je glumica trebalo da otvori sljedećeg utorka u Bariju. -Sa Sofijom Loren su dva sina Edoardo i Karlo […]

Pokrenuta peticija za zabranu ulaska Dina Merlina u Srbiju

Pjevač Dino Merlin rasprodao je tri Štark arene – za 18. 19. i 21. novembar, a zatim je zakazao novi datum i četvrti koncert za 22. novembar u Beogradu. “Ovo će biti jedna posebna jesen za moju publiku i mene, urezana zauvek u naša srca. Jedva čekam da izađem na scenu, da vidim sva ta […]