Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

Nikola Jokić u Somborskoj kafani: Poznati pjevač ovim riječima pozdravio NBA šampiona (FOTO/VIDEO)

01 Juli 2023
1 min.
Nikola Jokić u Somborskoj kafani: Poznati pjevač ovim riječima pozdravio NBA šampiona (FOTO/VIDEO)

Nikola Jokić odmara od naporne sezone u rodnom Somboru, u petak uveče imao je priliku da uživa u koncertu poznatog pjevača Ace Pejovića.

Nikola Jokić nije krio razočarenje što nakon osvajanja NBA šampionata ne može odmah da ode kući, ali kada je u rodni Sombor stigao “uživao je za sve pare”.

Najnovije fotografije dolaze iz poznate Gradske kafane u kojoj je najbolji košarkaš Srbije uživao u koncertu Ace Pejovića.

Novosti

Povezani članci

Kejt Midlton se ponovo povlači iz javnosti

Iz Londona su stigle zabrinjavajuće vijesti, princeza Kejt Midlton se ponovo povlači. Kejt Midlton je sve obradovala kada se pojavila na Vimbldonu, a podrška koju joj je publika pružila je izazvala jake emocije kod princeze. Kako tvrdi insajder Palate, Kejt se ponovo povlači iz javnosti kako bi nastavila liječenje. “Ona neće morati da bude u […]

Udala se Dragana Kosjerina

Voditeljka Dragana Kosjerina (37) i njen partner Bojan Perduv juče, 8. juna zakleli su se na vječnu ljubav. Zaljubljeni par je vezi od 2018. godine, a sada stupaju u crkveni brak u crkvi Svetog Marka na Tašmajdanu.Kosjerina je zablistala u venčanici sa ogromnim šlepom i golim ramenima i leđima, imala je cvjeće u kosi, dok […]