Ravna planina banerRavna planina baner

Poznati

Nikola Jokić u Somborskoj kafani: Poznati pjevač ovim riječima pozdravio NBA šampiona (FOTO/VIDEO)

01 Juli 2023
1 min.
Nikola Jokić u Somborskoj kafani: Poznati pjevač ovim riječima pozdravio NBA šampiona (FOTO/VIDEO)

Nikola Jokić odmara od naporne sezone u rodnom Somboru, u petak uveče imao je priliku da uživa u koncertu poznatog pjevača Ace Pejovića.

Nikola Jokić nije krio razočarenje što nakon osvajanja NBA šampionata ne može odmah da ode kući, ali kada je u rodni Sombor stigao “uživao je za sve pare”.

Najnovije fotografije dolaze iz poznate Gradske kafane u kojoj je najbolji košarkaš Srbije uživao u koncertu Ace Pejovića.

Novosti

Povezani članci

Razvodi se Dragana Mirković

Folk diva Dragana Mirković razvodi se od supruga Tonija Bijelića poslije 24 godine skladnog braka. Ovim povodom oglasila se pjevačica za medije, a njeno saopštenje pročitajte u nastavku: “Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da […]

Voditeljka Dragana Kosjerina u ratu izbjegla iz rodnog Sarajeva

Dragana Kosjerina važi za jednu od najljepših voditeljki, a publiku je osvojila svojom neposrednošću i elegantnim stilom. Popularnost je stekla kao sportska novinarka, a danas je voditeljka jednog kviza. Tokom svoje karijere nije puno govorila o svom privatnom životu, a jednom prilikom otkrila je da nije imala lako djetinjstvo. “Pred kamerama sam, još od detinjstva, […]