Ravna planina banerRavna planina baner

Republika Srpska

Ninoslav Prelić predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Rogatica

18 Maj 2024
1 min.
Ninoslav Prelić predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Rogatica

Ninoslav Prelić izabran je za predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a Rogatica, rečeno je Srni u rogatičkom odboru.

Na sinoć održanoj izbornoj konFerenciji za potpredsjednike Opštinskog odbora SNSD-a izabrani su Mladen Lakić, Siniša Janković i Slaviša Racković, dok će funkciju organizacionog sekretara obavljati Jelena Karadžić, a izvršnog sekretara Marko Perišić.

Dosadašnji predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Milorad Jagodić izabran je za počasnog predsjednika ovog odbora u Rogatici.

Na konferenciji je izabran i novi saziv Opštinskog odbora SNSD-a koji broji 149 članova, predstavnika svih mjesnih zajednica odbora SNSD-a u Rogatici.

“Cilj novog rukovodstva je nastavak jačanja organizacije, omasovljavanje članstva i stvaranje uslova za sprovođenje projekata koji će doprinijeti privrednom, ekonomskom, demografskom i svakom drugom segmentu razvoja Rogatice”, naveli su iz rogatičkog SNSD-a.

Konferenciji su prisustvovali poslanici u Narodnoj skupštini Republike Srpske Damjan Škipina i Strahinja Bašević, gradonačelnik Istočnog Sarajeva LJubiša Ćosić, predstavnici koalicionih partija i gosti iz susjednih opština.

SRNA

Povezani članci

Novinari ATV zbog sankcija ostaju bez stambenih kredita

Slaviša Đurković jedan je od radnika kome su američke sankcije srušile snove. Novinar je ATV-ovog portala, nedavno se oženio i zajedno sa suprugom odlučio na naredni korak-kupovinu stana. Visokoobrazovani, mladi, zaposleni, ispunjavaju i uslove za mlade bračne parove. Ušli su u proceduru, kredit im je odobren, a onda se sve srušilo preko noći. “Iskoristili smo […]

SO Rogatica: Usvojen rebalans budžeta – uvećan za 24 odsto

Odbornici Skupštine opštine Rogatica usvojili su danas odluku o rebalansu budžeta za ovu godinu prema kojoj budžetska sredstva iznose 11.900.000 KM i veća su za 23,96 odsto u odnosu na planirana. Načelnik opštinskog Odjeljenja za finansije Tijana Brkić pojasnila je da su razlozi za rebalans budžeta donošenje odluke o uvođenju u trezorski sistem poslovanja Doma […]