Ravna planina banerRavna planina baner

Kultura

Novo u Supernovoj: Gledaj prije svih novu seriju “Pad” snimljenu po romanu Žarka Lauševića

17 Januar 2023
1 min.
Novo u Supernovoj: Gledaj prije svih novu seriju “Pad” snimljenu po romanu Žarka Lauševića

Ako ste ljubitelji dobre i uzbudljive priče onda ne morate da čekate na premijeru već možete odmah sada i to prije svih da pogledate seriju “Pad” koja je snimljena po motivima knjige Žarka Lauševića „Godina prođe, dan nikada”.

Serija obuhvata osam epizoda koje su dostupne u okviru videoteke “Gledaj prije svih”. Sve epizode možete da pogledate po jednokratnoj cijeni 5,85 KM.

Pretplatnici TV paketa Supernova DTV mogu da zatraže aktivaciju serije u svim Supernova poslovnicama. Epizodama možete da se iznova vraćate kada budete za to imali vremena i da ih gledate i komentarišete u društvu, sa porodicom ili prijateljima, sve do 13. februara.

Za sve koje žele da gledaju TV paket Supernova DTV i super sadržaje iz videoteka dobra je vijest da je još aktuelna novogodišnja akcija sa kojom ostvarujete niz pogodnosti i ušteda u korištenju Supernova usluga.

Za više informacija pozovite besplatni korisnički broj 0800 30 630 ili posjetite Supernova poslovnice.

Serija se zaista gleda u jednom dahu.

Bindžovanje može da počne.

Povezani članci

„Vojska“ pjesnika promarširala Fočom

U izložbenoj sali Centra za kulturu i informisanje sinoć je održano pjesničko veče „Književnici zajedno“. Odavno se na jednom mjestu nije okupilo toliko pjesnika iz različitih krajeva Srpske.

Matična biblioteka Istočno Sarajevo organizuje akciju prikupljanja knjiga

Matična biblioteka Istočno Sarajevo povodom 14. februara, Međunarodnog dana darivanja knjiga, organizuje akciju prikupljanja knjiga za biblioteke sarajevsko-romanijske regije. Akcija se organizuje od danas pa do 14. februara. “Knjige koje vam više ne trebaju donesite u Matičnu biblioteku, mi ćemo evidentrati vaš poklon i poslati u biblioteke kojima su neophodne”, saopšteno je iz Matične biblioteke. […]