Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

O bespovratnim sredstvima za povećanje energetske efikasnosti

16 April 2024
1 min.
O bespovratnim sredstvima za povećanje energetske efikasnosti

Opština Istočno Novo Sarajevo raspisuje javni poziv za dodjelu 150.000 KM iz budžetskih sredstava za sprovođenje mjera energetske efikasnosti u stambenim objektima u vlasništvu demobilisanih boraca, porodica poginulih boraca, ratnih vojnih invalida, kao i članova porod0ica umrlih boraca Odbrambeno-otadžbinskog rata.


Tim povodom danas će biti organizovana konferencija za medije sa početkom u 9.30 časova u zgradi Opštinske uprve.

Bespovratna finansijska sredstva za sufinansiranje individualnih projekata iz oblasti energetske efikasnosti u stambenim objektima namijenjena su za povećanje energetske efikasnosti u postojećim objektima, saopšteno je iz opštine Istočno Novo Sarajevo.

Objekti moraju biti u vlasništvu demobilisanih boraca, ratnih vojnih invalida, članova porodica poginulih boraca i članova porodica umrlih boraca Odbrambeno-otadžbinskog rata.

SRNA

Povezani članci

Oldtajmerom sa Jahorine do Pariza

 Ekipa koju čine otac i sin Danko i Andrej Mijović i Marko Košarac krenuće danas oldtajmerom sa Jahorine na put dug 4.000 kilometara do Pariza, saopšteno je iz Olimpijskog centra “Jahorina”. Ovo putovanje simbolično ukazuje na povezanost olimpijske Jahorine 1984. i Pariza 2024. godine. Izjave za novinare planirane su u 18.00 časova ispred olimpijskih krugova […]

Završeni radovi na uređenju školskog igrališta

 U Trnovu su završeni radovi na uređenju školskog igrališta, a ukupna vrijednost projekta je 101.640 KM, saopšteno je iz Opštinske uprave. Opština Trnovo izdvojila je 80.080 KM, a Razvojni program UN /UNDP/ 21.560 KM. Realizacijom ovog projekta opština Trnovo dobila je moderno igralište sa tribinama, koje će pružiti sav komfor gledaocima prilikom praćenja sportskih i […]