Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

O bespovratnim sredstvima za povećanje energetske efikasnosti

16 April 2024
1 min.
O bespovratnim sredstvima za povećanje energetske efikasnosti

Opština Istočno Novo Sarajevo raspisuje javni poziv za dodjelu 150.000 KM iz budžetskih sredstava za sprovođenje mjera energetske efikasnosti u stambenim objektima u vlasništvu demobilisanih boraca, porodica poginulih boraca, ratnih vojnih invalida, kao i članova porod0ica umrlih boraca Odbrambeno-otadžbinskog rata.


Tim povodom danas će biti organizovana konferencija za medije sa početkom u 9.30 časova u zgradi Opštinske uprve.

Bespovratna finansijska sredstva za sufinansiranje individualnih projekata iz oblasti energetske efikasnosti u stambenim objektima namijenjena su za povećanje energetske efikasnosti u postojećim objektima, saopšteno je iz opštine Istočno Novo Sarajevo.

Objekti moraju biti u vlasništvu demobilisanih boraca, ratnih vojnih invalida, članova porodica poginulih boraca i članova porodica umrlih boraca Odbrambeno-otadžbinskog rata.

SRNA

Povezani članci

Slava Univerziteta i promocija doktora nauka

 Univerzitet u Istočnom Sarajevu obilježiće danas krsnu slavu Svete Ćirila i Metodija i promovisati doktore nauka ove visokoobrazovne ustanove. Povodom obilježavanja krsne slave Univerziteta u Istočnom Sarajevu u 9.00 časova biće služena liturgija i obavljen obred lomljenja slavskog kolača u Hramu Svetog Vasilija Ostroškog na Veljinama, kada snimatelji i foto-reporteri mogu da zabilježe kadrove. U […]

Ćosić: Glasanje pokazalo da je svijet podijeljen

Glasanjem o rezoluciji o Srebrenici u UN završen je apsurd globalne svjetske politike kojim pokušavaju da dominiraju zapadne sile, a pokazalo se i da je svijet potpuno podijeljen, izjavio je gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić. “Čini mi se da nije završen po njih dobro. Ako imate 84 za, 68 uzdržanih i 19 jasno proti, a […]