Ravna planina banerRavna planina baner

BiH

Oblačno sa grmljavinom

26 Maj 2023
1 min.
Oblačno sa grmljavinom

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti promjenljivo oblačno vrijeme sa pljuskovima i grmljavinom, te maksimalnom temperaturom od 20 do 26 stepeni Celzijusovih.


Ujutru i prije podne biće promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima, povremeno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom na sjeveru, istoku i ponegdje u centralnom pojasu, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Na jugu će biti promjenljivo oblačno uz više sunčanih perioda.

Popodne se očekuje nestabilno vrijeme uz čestu kišu i pljuskove sa grmljavinom u većini predjela. Na sjeveru i istoku će ponegdje biti lokalnih nepogoda.

Uveče i u noći na istoku jače padavine koje će se premještati ka sjeveru i zapadu.

Duvaće slab do umjeren sjeverni vjetar.

Jutros je pretežno oblačno vrijeme sa pljuskovima u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 8.00 časova: Bjelašnica šest, Drinić i Mrakovica 12, Kalinovik, Drvar i Ivan Sedlo 13, Srebrenica, Bihać i Livno, 14, Sokolac, Sarajevo i Tuzla 15, Višegrad, Gacko, Mrkonjić Grad i Zenica 16, Bijeljina i Doboj 17, Banjaluka, Prijedor, Trebinje i Gradačac 18, Bileća 19, Neum 20, te Mostar 21 stepen Celzijusov.

SRNA

Povezani članci

Skandali i provokacije; Kovačević i delegacija Srbije napustili konferenciju

 Prvi dan godišnjeg sastanka predstavnika komisija za odbranu i bezbjednost parlamenata Jugoistočne Evrope u Sarajevu obilježile su provokacije i skandali, nakon čega su delagacija Srbije i zamjenik predsjedavajućeg Zajedničke komisije za odbranu i bezbjednosti Parlamentarne skupštine BiH Radovan Kovačević napustili konferenciju, saznaje Srna. Do napuštanja je došlo nakon što je član delegacije Hrvatske Zdravka Bušić, […]

Košarac: Reagovanje na Svesrpski sabor- manifestacija američkog malignog uticaja

Zamjenik predsjedavajuće Savjeta ministara Staša Košarac istakao je da saopštenje američke Ambasade u Sarajevu o Svesrpskom saboru predstavlja manifestaciju njihovog malignog uticaja i svrstavanja samo na stranu bošnjačke politike. “To je sinhronizovani odnos američke administracije i bošnjačke politike u BiH”, ocijenio je Košarac. On je istakao da je očigledno da nisu pročitali Deklaraciju sa Svesrpskog […]