Ravna planina banerRavna planina baner

Istočno Sarajevo

Obustava saobraćaja na Palama zbog obilježavanja dana bez automobila

22 Septembar 2022
1 min.
Obustava saobraćaja na Palama zbog obilježavanja dana bez automobila

 Na Palama će danas povodom obilježavanja Međunarodnog dana bez automobila privremeno biti obustavljen saobraćaj u Ulici Milana Simovića zbog planiranih aktivnosti u okviru kampanje “Zaštitimo djecu u saobraćaju”, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.


Tokom obustave saobraćaj će biti preusmjeren na alternativne putne pravce – dijelovima ulica Milutina Milankovića, Alekse Šantića, Univerzitetske i Nikole Tesle.

Aktivnosti su planirane sa djecom iz predškolskih i školskih ustanova na području opštine Pale, a cilj je zaštita učesnika u saobraćaju, posebno najmlađih, podizanje svijesti i odgovornopsti kod vozača kao i korištenje alternativnih vrsta prevoza bar jedan dan u godini.

Kampanju organizuje Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske, a Međunarodni dan bez automobila obilježiće i policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja sa Pala.

SRNA

Povezani članci

Služen parastos poginulim borcima Srpske garde Ilidža

U Hramu Svetog Vasilija Ostroškog na Veljinama u Istočnoj Ilidži danas je služen parastos za 18 poginulih pripadnika Srpske garde Ilidža, elitne jedinice Ilidžanske brigade Vojske Republike Srpske, koja je formirana prije 30 godina. Pripadnik Srpske garde Ilidža Miroslav Lučić podsjetio je da je 1. oktobra 1992. godine ova jednica formirana na osnovu odluke komande […]

Šekara: Posljednje podvale i spinovi guraju opoziciju u još jedan poraz

Član Glavnog odbora SNSD-a Srđan Šekara poručio je opoziciji u Republici Srpskoj da požuri ako nisu potrošili cjelokupan arsenal spinova, lažnih vijesti, teorija zavjere i raznoraznih podmetanja, jer je čak i CIK BiH, imenovan kako je imenovan, definisao početak izborne ćutnje, a opozicione perjanice su tada, ruku na srce, najpametniji. “Takva vrsta pritiska možda negdje […]