Ravna planina banerRavna planina baner

Sport

Odličan nastup tenisera iz Istočnog Sarajeva u Mostaru

12 April 2024
1 min.
Odličan nastup tenisera iz Istočnog Sarajeva u Mostaru

Teniser Tennis teama “Winner” iz Istočnog Sarajeva Nikola Golijanin osvojio je prvo mjesto na turniru u Mostaru u kategoriji dječaka do 12 godina, kao i prvo mjesto u kategoriji do 14 godina.

Ovo je veliki uspjeh za Nikolu, koji nastavlja da bilježi odlične rezultate.

Podsjećamo, na nedavno održanom Državnom prvenstvu BiH u tenisu, Nikola je osvojio treće mjesto.

Na turniru u Mostaru su nastupili i njegovi klupski drugari Pavle Vukadin, koji je osvojio treće mjesto u konkurenciji dječaka do 14 godina, Marko Golijanin koji je osvojio drugo mjesto na utješnom turniru u konkurenciji djecaka do 11 godina i Elena Dragić koja je u konkurenciji djevojčica do 14 godina igrala četvrtfinale.

Njihov trener Saša Vuković rekao je da je zadovoljan nastupom svojih igrača. Izrazio je zahvalnost Teniskom klubu Mostar za organizaciju i odlične uslove koje su djeca imala tokom trajanja turnira.

Teniski turnir u Mostaru okupio je 114 igrača iz cijelog regiona.

Povezani članci

Košarkaši “Jahorine” prvaci Srpske

 Košarkaški klub /KK/ “Jahorina” novi je šampion Republike Srpske nakon što je večeras na Palama pobijedio ekipu “Budućnosti” iz Bijeljine. KK “Jahorina” je u trećem meču finala Prve lige Republike Srpske pobijedio rezultatom 82:62 i time izborio plasman u Ligu BiH. Predsjednik KK “Jahorina” Nedeljko Elek izrazio je zadovoljstvo zbog ovog uspjeha. “Rekli smo na […]

KK “Jahorina” danas igra za titulu

Košarkaši “Jahorine” dočekaće danas ekipu “Budućnosti” iz Bijeljine u trećem meču finala Prve lige Republike Srpske. Utakmica će biti odigrana u sportskoj dvorani “Peki” sa početkom u 19.00 časova, a paljanski prvoligaš imaće priliku da osvoji šampionsku titulu na domaćem terenu, jer trenutni rezultat u pobjedama iznosi 2:0 u korist “Jahorine”. Iz Košarkaškog kluba “Jahorina” […]