Ravna planina banerRavna planina baner

Vijesti

Određen pritvor državljaninu BiH zbog falsifikovane lične karte

28 Januar 2023
1 min.
Određen pritvor državljaninu BiH zbog falsifikovane lične karte

Na prijedlog Osnovnog javnog tužilaštva u Mladenovcu, sud je odredio pritvor do 30 dana državljaninu BiH Bojanu S. (45), koji je prilikom legitimisanja kod sebe imao falsifikovanu ličnu kartu.

Pritvor mu je određen zbog opasnosti od bjekstva i da ne ponovi krivično djelo u kratkom vremenskom periodu, saznaje Tanjug.

Za Bojanom S. su raspisane dvije potjernice i jedna potraga.

Potjernicu je za njim raspisao Interpol Sarajevo gdje je osuđen na dvije godine zatvora zbog ilegalne trgovine drogom a drugu poternicu Osnovni sud u Ivanjici. Potraga je raspisana i po nalogi Osnovnog suda u Čačku.

Nadležni organi Srbije obavijestili su ambasadu BiH i Interpol o njegovom hapšenju.

Bojan S. je osuđen u Bosni i Hercegovini kao član međunarodne kriminalne grupe zbog trgovine narkoticima.

Uhapšen je prije dva dana na području Barajeva, kada su pripadnici MUP-a prišli da ga legitimišu, on im je pokazao falsifikovanu ličnu kartu BiH na ime Marko Todorović.

Nezavisne

Povezani članci

Dogovor šalje izborna pravila Srpske u ladicu

 Ako dođe do realizacije dogovora partnera vlasti na nivou BiH u vezi sa obećanjima kada je riječ o izbornom zakonodavstvu, Republika Srpska obustaviće sve dalje procedure o pitanju usvojenog republičkog Izbornog zakona i njegovog konačnog stupanja na snagu. Poručili su to u petak poslanici SNSD-a nakon što je Narodna skupština Republike Srpske usvojila Izborni zakon. […]

Izmjena rezima saobraćaja zbog pomena ubijenm u Dobrovoljačkoj

U Sarajevu će danas privremeno biti izmijenjen režim saobraćaja zbog odavanja počasti pripadnicima JNA ubijenim u Dobrovoljačkoj ulici. Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo dalo je saglasnost Ministarstvu rada i boračko-invalidske zaštite Vlade Republike Srpske za privremenu izmjenu režima saobraćaja radi sprovođenja mjera bezbjednosti javnog okupljanja od 10.40 do 12.00 časova. Privremeno će biti zabranjen saobraćaj za […]